08 / 05 / 2024

kwazulu natal

kwazulu natal

Kardeş şehir anlaşması için Mersin Valisi Güzeloğlu'nu ziyaret eden Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Khumalo, Mersin ile işbirliğini artırmak istediklerini söyledi. Kwazulu Natal ile Mersin arasında kardeş şehir anlaşması imzalandı...

Dn Emlak Limited Şirketi Kuruldu!

Dn Emlak Limited Şirketi Beşiktaş’ta 350.000,00 TL sermaye bedeli ile Natalıa Sokolova tarafından kuruldu.

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Aleaf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleaf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Natalııa Rıdkokasha tarafından kuruldu.

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Natalıa Cherkasskaıa ve Adlan Shıshkanov ortaklığında kuruldu.

Tedi Yapı Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tedi Yapı Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Natalıa Datco tarafından kuruldu. 

Brezilya'da 2 stadyum satışa çıkartıldı!

Brezilya'da yaşanan skandalların ekonomiyi iyice sarsması üzerine stadyumlar satışa çıkarıldı. Natal Stadyumu ile 6 maçın oynandığı ve yaklaşık 190 milyon dolara inşaatı tamamlanan Fonte Nova Stadyumu'nun da %50'si satışa çıkartıldı.

Güney Afrika'da alışveriş merkezi inşaatı işçilerin üzerine çöktü!

Güney Afrika'nın KwaZulu - Natal eyaletinde bir alışveriş merkezi inşaatının çatısının çökmesi sonucunda en az bir kişi hayatını kaybetti, göçük altında kalan 29 kişi kurtarıldı...

Kwazulu Natal ile Mersin kardeş şehir oldu!

Kardeş şehir anlaşması için Mersin Valisi Güzeloğlu'nu ziyaret eden Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Khumalo, Mersin ile işbirliğini artırmak istediklerini söyledi. Kwazulu Natal ile Mersin arasında kardeş şehir anlaşması imzalandı...

kwazulu natal Haberi

kwazulu natal


Kardeş şehir anlaşması için Mersin Valisi Güzeloğlu'nu ziyaret eden Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Khumalo, Mersin ile işbirliğini artırmak istediklerini söyledi. Kwazulu Natal ile Mersin arasında çok büyük benzerlikler bulunduğunu belirten Khumalo, "Ticaret, sanayi, turizm ve diğer alanlarda karşılıklı işbirliği ile büyük projelere imza atılabilir" dedi.


Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Vika Mazwi Khumalo, ekonomik ilişkileri geliştirmek ve işbirliğini artırmak amacıyla Mersin'e geldi. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Güney Afrika'nın Ankara Büyükelçisi Khumalo, bürokratlardan oluşan bir heyetle birlikte Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti. Güney Afrika Mersin Fahri Konsolosu Numan Olcar'ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Büyükelçi Khumalo, geldikleri Kwazulu Natal eyaleti ile Mersin arasında çok büyük benzerlikler bulunduğunu kaydetti.


KARDEŞ ŞEHİR OLACAKLAR


Bu benzerlikler dolayısıyla ticaret, sanayi, turizm ve...