29 / 04 / 2024

Kylie Jenner taşındı mı

Kylie Jenner taşındı mı

ABD'nin en popüler yıldızlarından 18 yaşındaki Kylie Jenner, 6 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı. Jenner'ın 5 yatak odalı ve havuzlu malikanesi ablası Kim kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolar değerindeki evine oldukça yakın.

Kyle Jenner Los Angeles'a taşındı!

Amerikalı magazin yıldızı Kyle Jenner, Los Angeles'ın Hills bölgesinde yeni bir villaya taşındı. 560 metrekarelik evin aylık kirası 447 bin TL.

Kylie Jenner, Turks Caicos Adaları’nda 50 milyon dolara 3 villa kiraladı!

Kylie Jenner, doğum günü kutlamalarında kiraladığı üç yazlık villa için 50 milyon doları gözden çıkardı. 10 Ağustos’ta 19 yaşına basan Kylie Jenner, bu özel günü kutlamak için Turks & Caicos Adaları’nda üç villa kiraladı.

Kylie Jenner, Hidden Hill'teki 6 milyon dolarlık evine taşındı!

ABD'nin en popüler yıldızlarından 18 yaşındaki Kylie Jenner, 6 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı. Jenner'ın 5 yatak odalı ve havuzlu malikanesi ablası Kim kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolar değerindeki evine oldukça yakın.

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı!

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı. Altınbaş Holding, bulunduğu binanın tamamını Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na bağlı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne bağışladı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu İstanbul'a taşındı!

BDDK inşaatı devam eden binasının tamamlanmasını beklemeden İstanbul'a taşındı. Kurum içinde ki tartışmalara rağmen BDDK bu hafta başından itibaren İstanbul'a taşınarak mesaiye başladı.

Kylie Jenner, Kaliforniya'dan 6 milyon dolara ev aldı!

Kylie Jenner, Kaliforniya eyaletinde bulunan Hidden Hills bölgesinde 6 milyon dolara (18 milyon lira) malikâne satın aldı. Kyle Jenner, Kim Kardashian'ın üvey kız kardeşi.

Ezgi Asaroğlu ve Keremcem aynı eve taşındı!

Güzel oyuncu Ezgi Asaroğlu ile Keremcem aşkı, evliliğe gidiyor. Yakışıklı oyuncu, her ne kadar ikinci kez evlenmeye sıcak bakmadığını söylese de güzel aşkıyla aynı eve taşındı.

Ankapark'taki durdurma kararı yargıya taşındı!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Orman Çiftliği arazisine mahkeme kararlarına rağmen yapılan Ankapark'ta Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin ve Danıştay 14. Dairenin verdiği yürütmenin durdurulması kararı yargıya taşındı.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Eskişehir Odunpazarı kentsel dönüşüm ofisi taşındı!

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" yeni yerine taşındı.

Kylie Jenner taşındı mı Haberi

Kylie Jenner taşındı mı

ABD'nin en popüler yıldızlarından 18 yaşındaki Kylie Jenner, 6 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı.


Geçtiğimiz günlerde 2014 yılında 2.7 milyon dolara aldığı evini, 1.3 milyon dolar farkla 4 milyon dolara satılığa çıkan Kylie Jenner, yeni evine taşındı.




AİLESİNE YAKIN OLACAK


Annesi Kris Jenner başta olmak üzere Kardashian- Jenner Ailesi'nin birçok üyesinin yaşadığı bölgeye taşınan 18 yaşındaki Jenner, Hidden Hill'teki yeni evi için 6 milyon dolar ödedi.




5 YATAK ODASI VAR


Jenner'ın 5 yatak odalı ve havuzlu malikanesi ablası Kim kardashian...