18 / 07 / 2024

La Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi

La Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi

La Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 500 TL sermaye ile bugün Anıl Sonbay imzasıyla kuruldu.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkulünü kiraya verecekler dikkat! Dövizle kiralama yapılabilir mi? Tek tek açıklandı, cezası var!

Dövizle gayrimenkul kiralama işlemlerine ilişkin detaylar merak ediliyor. Peki dövizle kiralama yapılabilir mi? Yabancı uyruklu kişilerle kiralama nasıl yapılır? İşte detaylar...

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kirada yüzde 25 sınırı bir yıl daha uzatılacak mı? Adalet Bakanı Tunç resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kirada yüzde 25 sınırının bir yıl daha uzatılması ve kısa süreli gayrimenkul kiralama konularına ilişkin açıklama yaptı. Tunç, kirada yüzde 25 sınırına ilişkin, “Daha yeni uzatıldı. Fahiş kiraları önlemenin yolu konut arzını artırmak” dedi.

Sincanlı21 Gayrimenkul Kiralama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sincanlı21 Gayrimenkul Kiralama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 370 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özer, Elif Cinisli ve Emircan Çelikkol ortaklığıyla kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Sita Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Sita Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Sayan tarafından kuruldu.

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Akyüz tarafından kuruldu.

Jertıla Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jertıla Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj ve Farhat Jertıla ortaklığında kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Ape Gayrimenkul Kiralama Ve Sportif Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ape Gayrimenkul Kiralama Ve Sportif Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğan Öztürk tarafından kuruldu.

La Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

La Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi

La Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 500 TL sermaye ile bugün Anıl Sonbay imzasıyla kuruldu.


La Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır1. Gayrimenkul alımı, satımı ve kiralaması, 2. Gayrimenkul inşaatı, yenilemesi, dekorasyon, tamirat ve tadilatı, 3. İthalat rejiminin ve mevzuatın izin verdiği inşaat malzemelerinin ve diğer malların ithalat, ihracat ve ticaretini yapmak, 4. Aracılık yapmamak koşuluyla tahviller ve başka menkul kıymetler edinebilir, satabilir ve menkul kıymetler üzerinde her türlü hakkı tesis edebilir, 5. Şirket konuları ile ilgili yurtiçinde ve yurtdışında yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yaparak yeni şirketler kurabilir, kurulmuş şirketlere iştirak edebilir, 6. Şirket konusu ile ilgili danışmanlık ve organizasyon hizmetlerinde...