16 / 05 / 2024

La Palma Seyahat

La Palma Seyahat

La Palma Seyahat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Alaa Houssin Agha tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Seyahat harcamaları ilk çeyrekte 22,3 milyar TL oldu!

TUİK verilerine göre yerli turistlerin yaptıkları seyahat harcamaları 2023 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yıla göre yüzde 82,8 artarak 22 milyar 271 milyon 455 bin TL olarak gerçekleşti.

Yerli turistlerin seyahat harcaması 63,4 milyar lirayı buldu!

Yurt içinde seyahat eden yerli turistlerin Temmuz-Eylül arası dönemde seyahat harcamaları bir önceki yıla göre tam yüzde 112,6 oranında arttı.

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sıla Turan tarafından kuruldu.

Alalemiye Turizm Seyahat Ve Oto Kiralama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alalemiye Turizm Seyahat Ve Oto Kiralama İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Immad Almıla, Khaldoun Amın, Mahmoud Amın, Samır Alabed ve Malek Amın ortaklığında kuruldu. 

Muğla Büyükşehir’den 600 kilometrelik asfalt çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 2016 yılı içerisinde 517 kilometre sathi, 65 kilometre sıcak asfalt, 51 bin metrekare parke döşeme çalışması yaptı.

Muğla Büyükşehir 100 milyon liralık yol yatırımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Muğla'nın yolları genişletiliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için il genelinde yol bakım, onarım ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla'da sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve modern yollarda seyahat edebilmeleri için il genelinde asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Muğla Yatağan'ın yolları genişletiliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için yol genişletme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Tanem Seyahat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanem Seyahat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Kısacık tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Eyüp, Topçular Mahallesi, Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Yurtiçi seyahat 22 milyar 601 milyon 201 bin liraya ulaştı!

Geçen yıl toplam seyahat sayısı bir önceki yıla göre yüzde 3,6 artarak, 70 milyon 895 bin oldu. Yurtiçindeki seyahatlerde yapılan harcamalar bir önceki yıla göre yüzde 22,7 artarak, 22 milyar 601 milyon 201 bin liraya ulaştı.

Yılbaşında 2 binden fazla kişi seyahat edecek!

Setur, bu sene yeni yıla farklı noktalarda girmek isteyen seyahat severlere cazip yurtiçi ve yurtdışı seçenekleri sunuyor. Bu yıl yılbaşında yurtiçinde ve yurtdışında 2 binden fazla kişinin seyahat etmesi bekleniyor.

La Palma Seyahat Haberi

La Palma Seyahat

La Palma Seyahat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Alaa Houssin Agha tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu. La Palma Seyahat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


La Palma Seyahat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Ördek Kasap Mahallesi, Ütüf Paşa Sokak, Hacıbey İş Merkezi,...