19 / 07 / 2024

La Rioja mimari dokunuş

La Rioja mimari dokunuş

La Rioja, dünyaca tanınmış mimarlar tarafından yenilendi...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent satışta! 15 yıla varan vade fırsatıyla! 

Az katlı ve yatay mimari anlayışıyla konforu ve güvenliği odağına alan Nezihpark Bahçekent projesinde satışlar başladı. Emlak Konut GYO'dan 15 yıla varan vade fırsatıyla ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Malatya'daki kentsel dönüşüm mimari yapıyı farklılaştıracak! 

Yeşiltepe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Proje’ alanı ile yapımı tamamlanan örnek daireyi gezdi.Başkan Çınar, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ilçemizin mimari yapısını farklılaştıracak, sosyal yaşam kültürüne renklilik ve canlılık kazandıracaktır. ” dedi.

İşyurtları Kurumu mimari eserleri ihya edecek! 

Pek çok iş kolunda faaliyet gösteren Adalet Bakanlığı Cezaevleri İşyurtları Kurumu, mimari eserleri ihya etmeye hazırlanıyor. Kurum, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu olarak kullanılan kışlanın içerisindeki talim avlusu girişini ve Piyade Kışla-ı Hümayun Camii’ni restore edecek. 

Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı!

Hayata geçirdiği projelerle, yapılaşmanın niteliksel, mimari ve kültürel boyutlarına dikkat çeken Türk Ytong tarafından “Şehirden Uzak” başlığıyla düzenlenen 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı.

Çeşme Ma Vie La villası Architizer A+ Awards'dan ödül aldı!

Milliyet Ege Gazetesi'nin yazarlarından Gülengül Uslu bugünkü yazısında "Ma Vie La" adlı villa dünyanın en büyük mimari yarışması Architizer A+ Awards'dan ödül almasını kaleme aldı. İşte o yazı...

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM 2016 Fuarı’nda!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin, ‘Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2016’da Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Bursa mimari projelerle yükselecek!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı olan Serkan İnceoğlu, bugünkü yazısında Bursa Osmangazi'nin yeni kent olma yolundaki çalışmalarını anlattı. Kaçak yapılaşmadan muhafaza edilmesi başarılan bölgede mimari projeler geliştiriliyor.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi önümüzdeki 50 yıla damga vuracak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesinde, iki firma tarafından hazırlanan mimari projeler ve tasarımlar değerlendirildi. Sunumlarda,yapılaşma, iş ve konut alanları gibi detaylar üzerinde duruldu.

2015 Ytong Mimari Fikir Yarışması başlıyor!

Yenilikçi ürünleriyle modern yapılaşmaya yön veren Türk Ytong, birçok başarılı projeye imza attığı “Ytong Akademi” çatısı altında, “20 Yıl Sonra Ben Buradayken” konulu 2015 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nı başlatıyor.

Kentsel sit alanlarında yapılaşma koşulları!

Kentsel sitler, o yöreye ait tarihte mimari ve sanat tarihi açısından önem taşıyor. Peki, kentsel sit alanlarında yapılaşmaya izin verilir mi? İşte, kentsel sit alanlarında yapılaşma koşulları!

Muğla Kayaköy’deki taş evler restore edilecek!

Geçmişi MÖ 3000'li yıllara uzanan Muğla’daki Kayaköy ören yeri, mimari yapısı korunarak restore edilecek ve kültür turizmine kazandırılacak. Çiçek, ören yerindeki bina, kilise ve diğer yapıların bugüne kadar korunduğunu ve tescil altına alındığını vurgula

La Rioja mimari dokunuş Haberi

La Rioja mimari dokunuş

Brigitte Weber, Durmuş Dilekçi, Ertuğ Uçar, Hakan Külahçı, Kerem Erginoğlu, Mustafa Toner ve Sinan Kafadar gibi ülkenin önde gelen mimarları La Rioja'yı ziyaret etti.


1998'de dönüşüm yapılmış La Rioja'daki 600 şaraphane tamamen değişmiş, modifiye...