06 / 05 / 2024

Lacivert Restaurant Le Chic Bodrum

Lacivert Restaurant Le Chic Bodrum

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Güleç tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi, Şehit Ünal Kalafat Caddesi'nde kuruldu.

Modern mimarlık Le Corbusier ile İstanbul’da sergilenecek!

İstanbulSMD, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünü, Fondation Le Corbusier’nin desteği ve Seranit Grup’un sponsorluğunda gerçekleştireceği sergiyle izleyicilere açıyor.

Disa Otelcilik İnşaat Turizm ve Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Disa Otelcilik İnşaat Turizm ve Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İlhanlı tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Recep Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu değişecek!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir Mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Florida Le Palais Royal 159 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Versailles Sarayı'nın bire bir kopyası olarak ABD'nin Florida eyaletinde inşa edilen Le Palais Royal, 159 milyon dolara satışa çıkarıldı. Lüks malikane, eğer bu fiyata satılırsa ABD'nin en pahalı evi unvanını kazanacak.

Torunlar GYO 3 ayrı organizasyonda ödüle layık görüldü!

Yatırıma değer, yaşamaya değer projeler üreten Torunlar GYO'nun 2014 yılı Faaliyet Raporu, “Başarının Adı Konmamış ilkeleri” adlı “best seller” kitap formatı ve farklı içeriğiyle, uluslararası 3 ayrı organizasyon tarafından büyük ödüle layık bulundu.

Lacivert Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Çiftçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Okul Sokak Gül Konakları Sitesi'nde kuruldu.

Le Kule Emlak 2015 Fuarı'na katılacak!

Oflaz Şirketler Grubuna ait olan Le Kule 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen EMLAK 2015” Fuarı’na katılacak.

Göle Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Göle'de Şehit Uzmançavuş Tayfur Hançer İlkokulu ve Göle Gençlik merkezinin de temeli atıldı. Törenlere, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay da katıldı.

Ardahan-Göle yolunda sıcak asfalt çalışması denetlendi!

Müteahhit firmalardan kaynaklanan sorunlar nedeniyle bir süredr aksaklıkların yaşandığı yolda yeniden başlayan sıcak asfalt çalışmasını yerinde görmek üzere Göle yoluna giden Vali Deniz, müteahhit firma yetkilisinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı

Ardahan Göle Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Göle ilçesinde, Tahtakıran ve Çayırbaşı köyü içme suyu projesi ile Nilüfer Göle Sosyal Bilimler lisesi kız-erkek pansiyonu, TOKİ park, sentetik çim saha ve 500 kişi kapasiteli tribünün faaliyete geçmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Dap Yapı ödüle doymuyor!

Dünya gayrimenkul ödülüne aday DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Lacivert Restaurant Le Chic Bodrum Haberi

Lacivert Restaurant Le Chic Bodrum

Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant’ın, mega kent İstanbul’un dışındaki ilk şubesi olacak olan yeni restaurant, 17 Haziran’da hizmete açacak. Pandemi koşullarına uygun şekilde, toplamda 1200 metrekarelik iskele üzerinde 120 kişiye kadar hizmet verecek olan Lacivert Restaurant'a denizden tekne ile ulaşmak da mümkün.

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Bodrum Asarlık'ta hayata geçirdiği 94 rezidans ve otel bölümlerinin yer aldığı, Kaya Grubu’nun Palazzo Luxury Collection kalitesi ile site ve otel yönetimini üstlendiği Le Chic Bodrum, Lacivert Restaurant'ı Bodrum'a getiriyor.

“Bodrum Lacivert Restaurant ile buluşacak”  

Konuyla ilgili değerlendirmeler yapan Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve DenizBank Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Kaya,  “Temmuz 2020’de, yaşam alanı olarak kapılarını açtığımız Le Chic Bodrum’da, rezidans ve...