05 / 05 / 2024

Lades Danışmanlık Yönetim Ticaret Limited Şirketi adres 

Lades Danışmanlık Yönetim Ticaret Limited Şirketi adres 

Lades Danışmanlık Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Celayir ve Nurcan Durmaz ortaklığında kuruldu.

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygur tarafından kuruldu.

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Mamak tarafından kuruldu.

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Aras tarafından kuruldu.

Sunum Proje Yönetim Ve Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sunum Proje Yönetim Ve Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Bulamacı ve Onur Selek ortaklığında kuruldu.

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Mcf Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mcf Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Kırbıyık tarafından kuruldu.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlkem Şahin tarafından kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Lades Danışmanlık Yönetim Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Lades Danışmanlık Yönetim Ticaret Limited Şirketi adres 

Lades Danışmanlık Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Celayir ve Nurcan Durmaz ortaklığında kuruldu.

Lades Danışmanlık Yönetim Ticaret Limited Şirketi konusu:
DANIŞMANLIK -Hukuki danışmanlık hariç olmak üzere; Finansal danışmalık, Gayrimenkul danışmanlığı, Yönetim Danışmanlığı, Üretim Danışmanlığı, İnsan Kaynakları Danışmanlığı, Pazarlama Danışmanlığı, Finans ve Muhasebe Danışmanlığı, Satın Alma Danışmanlığı, Ar-Ge Danışmanlığı, İdari Yönetim Danışmanlığı, Uluslararası İşlemler Danışmanlığı, Bilişim Danışmanlığı, Fizibilite ve İş Planı Hazırlama Danışmanlığı, Anahtar Teslim Fabrika Kurulumu ve Makine Yerleşimi Danışmanlığı, Eğitim Danışmanlığı, Hibe ve Fon Danışmanlığı, Proje Yönetimi Danışmanlığı, Marka ve Patent Danışmanlığı MİMARLIK-MÜHENDİSLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat...