02 / 05 / 2024

Ladik Belediyesi evleri

Ladik Belediyesi evleri

İnşaat çalışmalarına Ağustos 2016'da başlanılan Ladik Belediyesi konut projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Başakşehir Belediyesi Sakura Evleri kura sonucu 01.02.2022!

Başakşehir Belediyesi Sakura Evleri kura sonucu 01.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Belediyesi Sakura Evleri kura sonucu 01.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen diğer detaylar...

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Ladik Belediyesi'nin konut projesi son sürat devam ediyor!

İnşaat çalışmalarına Ağustos 2016'da başlanılan Ladik Belediyesi konut projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli satışlar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut projelerinden olan Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli daireler almak için verilen sürede sona yaklaşıldı.

TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi!

TOKİ ve Çankırı Kızılırmak Belediyesi'nin birlikte inşa edeceği 102 konut için kura çekilecek. İşte, TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi...

Kocaeli Gölcük Yalı Evleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Değimendere'de inşa edilen 12 adet ev ve cami projesinde sona gelindi. Yalı Evleri'nde evler teker teker tamamlanıyor.

Kırıkkale Keskin TOKİ Evleri kura sonuç!

TOKİ ve Kırıkkale Keskin Belediyesi'nin 126 konut olarak inşa ettiği Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura çekimi bugün. İşte, Kırıkkale Keskin TOKİ Evleri kura sonuç listesi...

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

Antalya Kumluca'da 8 ev yıkıldı!

Antalya Kumluca'ya bağlı Büyükalan Mahallesi'nde ard arda meydana gelen toprak kayması 8 evi yıktı. Kemer Belediyesi evleri zarar görenler için çadır yardımında bulundu.

Battalgazi Belediyesi'nin imar çalışmaları sürüyor!

Battalgazi Belediyesi, Hatunsuyu mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde yeni imar yolları için çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi´nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri yenilenerek gün yüzüne çıkarılıyor.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Ladik Belediyesi evleri Haberi

Ladik Belediyesi evleri

Samsun Ladik Belediyesi tarafından inşaatına 2016 yılının Ağustos ayında başlanan konutların çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye konutlarında kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. Konutların dış cephe çalışmaları ve bina içi ince iş çalışmaları devam ediyor. 


Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Özbalcı, ilçeye yeni yerleşim alanları kazandırdıklarını ifade ederek, projenin her gelir grubuna hitap ettiğini söyledi. 


Başkan Özbalcı, Ladik Belediyesi olarak amaçlarının; şehrin daha estetik, daha yaşanabilir, daha huzur dolu bir şehir olmasını sağlamak olduğunu ifade etti. Başkan Özbalcı, "En önemli görevlerimizden biri de belediyemizin bütçesini büyüterek, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verip, olanakları artırmak. Bu projemizle şehre yeni yerleşim alanları sağlanıyor, ayrıca hem Ladik hem de belediyemiz kazanıyor. Bir anlamda o bölgenin değer artışına da destek vermiş oluyoruz. Konutlarımızda...