18 / 05 / 2024

Ladik turizmi ne durumda

Ladik turizmi ne durumda

Başkan ÖZBALCI, ’’Ladik turizm şehri ve yaylara sahip bir yer. Akdağ Kayak tesisimiz kış aylarında kayak sporu, yaz aylarında da çim kayağı sporu için tercih ediliyor.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap 2016 başvuru tarihi!

14 adet konutun mevcut hali ile açık satışa sunulacağı TOKİ Samsun Ladik 2. Etap projesindeki dairelerin başvuruları ne zaman başlayacak? İşte,TOKİ Samsun Ladik 2. Etap 2016 başvuru tarihi..

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları ne zaman 2016?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede yüzde 15 peşinatta kalan tutar için 144 ay vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları ne zaman 2016?

Samsun TOKİ Ladik başvuruları ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta fiyatlar 101 bin 902 TL'den başlıyor. Projede 15 bin 285 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Samsun TOKİ Ladik başvuruları ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap taksitleri ne kadar?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 21 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede dairelerin tamamı 3+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap taksitleri ne kadar?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta aylık 689,01 TL'den başlıyor. Projede yüzde 15 peşinatta kalan bedel için 120 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları ne zaman 2015?

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Sarayönü Ladik TOKİ anahtar teslimi!

TOKİ Konya Sarayönü Ladik konut fiyatları 65 bin 596 TL'den başlıyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki Sarayönü Ladik TOKİ anahtar teslimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Konya Sarayönü Ladik başvuruları ne zaman?

TOKİ Konya Sarayönü Ladik Konutları için minimum 7 bin 852 TL peşinat ödeniyor. Dairelerin açık satışa sunulduğu projede 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Konya Sarayönü Ladik başvuruları ne zaman?

Samsun Ladik TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta 347 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede 180 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Samsun Ladik TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 538 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi ne zaman?

Samsun Ladik TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Dairelerin 71 bin 154 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Samsun Ladik 2. Etap'ta 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Samsun Ladik TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Ladik turizmi ne durumda Haberi

Ladik turizmi ne durumda

Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN ilçemizi ziyaret etti.İlçe Kaymakamı Mustafa TEMİZ, Belediye Başkanı Selim ÖZBALCI, Garnizon Komutan Vekili J. Kd. Başçavuş Onur TÜRKYILMAZ, Emniyet Müdürü Şahin OKYAZ, Ak Parti İlçe Başkanı Fikret BAŞTAN, CHP İlçe Başkanı Necati AKDEMİR, daire amirleri ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali İbrahim ŞAHİN, kaymakamlık makamında ilçemiz sorunları hakkında bilgi aldı.


Belediye Başkanımız Selim ÖZBALCI, uygulama alanı Saray Mahallesi’nden, yayla şenlikleri alanı ve Akdağ Kayak Merkezine aktarması olan teleferik projesini  gündeme alarak, teleferik projesi ve  projeyle ilgili uğraşları hakkında bilgi verdi. Başkan ÖZBALCI, ’’Ladik turizm şehri ve yaylara sahip bir yer. Akdağ Kayak tesisimiz kış aylarında kayak sporu,  yaz aylarında da çim kayağı sporu için tercih ediliyor. Bu projeye sadece Ladik’in değil, Samsun’un da sahiplenmesi gerekiyor. Önce valiliğimiz...