14 / 05 / 2024

Ladin Mobilya 2016

Ladin Mobilya 2016

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Böyük, "Bu yılı yoğun geçirdik. İhracatımızda kayda değer artış yaşandı. İstanbul pazarında kendimize önemli bir yer edindik. 2016 yılında da büyüyerek, yola devam edeceğiz" dedi.

Dekorasyon ve mobilya için kartlardan 22.8 milyar TL çekildi!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre 2016'da mobilya ve dekorasyon için 1 milyar 581 milyon lira banka kartından, 21 milyar 271 milyon lira ise kredi kartında harcandı.

İder Mobilya'dan 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası!

İder Mobilya’da 2016 fiyatlarından faydalanmak için son gün 14 Şubat. İder Mobilya, Sevgililer Günü’nün sıcaklığını evinizde yaşamanız için size özel fırsatlar sunuyor.

Mobilya sektöründe stoklar eriyecek!

2016'da mobilya sektöründe satışlar azaldığı için firmaların elinde stoklar oluştu. Sektör temsilcileri, stokların fuarların etkisiyle erimesini hedefliyor. Mobilyacılar KDV düzenlemesiyle büyüme bekliyor.

Yabancılar mobilya harcamalarında Türkleri geçiyor!

Mobilya Sanayi iş Adamları Derneği Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, 2016'da mobilya ihracatının 2,5 milyar doların üzerinde gerçekleşmesini beklediklerini ifade etti.

Loda Mobilya, Dubai Index Fuarı’nda yoğun ilgi gördü!

Loda Mobilya, Orta Doğu’da ekonominin kalbinin attığı Dubai’de gerçekleşen ve bölgenin en önemli fuar organizasyonlarından biri olan International Desing Exhibition United Arab Emirates 2016 Fuarı’na katıldı.

Evgör 2016 yaz koleksiyonunda bahçe tasarımlarına yer verdi!

EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi.Evgör’ün bahçe mobilyaları, yaz dönemine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat avantajları ile sunuluyor.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Dünya devi mobilya firmaları Çin’de Türk stantlarında buluştu!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katıldı.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi.

Mobilya sektörü Çin CIFF 2016 Fuarı'nda buluşacak!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren dünyanın en büyük fuarı Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katılıyor.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

“Samsun Mobilya ve Dekorasyon 2016 Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı” düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara birçok isim katıldı.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

27. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

5 gün sürecek MODEKO 2016 27. İzmir Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa, İzmir’in fuarcılıkta yaptığı sıçrama vurgusu ile mobilya üreticilerinin sanayi sitesi talebi damgasını vurdu.

Ladin Mobilya 2016 Haberi

Ladin Mobilya 2016


Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Böyük, "Bu yılı yoğun geçirdik. İhracatımızda kayda değer artış yaşandı. İstanbul pazarında kendimize önemli bir yer edindik. 2016 yılında da büyüyerek, yola devam edeceğiz" dedi.


Kayseri'de mobilya sektöründe ilk 10'un içinde yer alan Ladin Mobilya, yaklaşık 29 yıldır piyasada üretim yapıyor. Ladin Mobilya'nın Türkiye geneli 400 satış noktası bulunuyor.


Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, "Ladin Mobilya olarak sektörde kendimizi ilk 100'ün içinde görüyoruz. Kayseri'de ise ilk 10'un içinde yer alıyoruz. Satış sonrası hizmet, her yıl değişen konseptlerimiz, fuardaki çalışmalarımız, çalışanlarımızla kurulan diyalog ve işçi hakları gibi konulara hassasiytle yaklaşarak, sektörün bize yüklediği sorumlulukları yerine getiriyoruz. Özellikle uluslararası piyasalarda rekabet etme şartlarının oluşması fiyat politikalarının yerine getirilmesi firmamız açısında oldukça önemli" dedi.


Böyük, Ladin Mobilya olarak...