28 / 04 / 2024

Lafarge ışid

Lafarge ışid

Fransız Le Monde gazetesi, Fransız inşaat şirketi, dünyanın bir numaralı çimento devi Lafarge'ın 2013 baharından Eylül 2014'e kadar bir yıldan daha uzun süre bölgedeki işlerinin devam edebilmesi için IŞİD'i finanse ettiğini ortaya çıkardı

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlke Deniz tarafından kuruldu.

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın ve Durmuş Özgen ortaklığında kuruldu.

Volkswagen ID Buzz, 20 binden fazla sipariş aldı!

Alman otomotiv devi Volkswagen, yaptığı bir açıklama ile ID Buzz adındaki tamamen elektrikli minibüs modelinin 20 binden fazla sipariş aldığını açıkladı.

Apple açıkladı: o özellik artık son model iPhone’larda olmayacak!

Apple Touch ID parmak izi tarayıcısını üst sınıf İphone’lara geri getirmeyeceğini açıkladı. O özellik artık son modellere olmayacak.

Yılın ticari aracı Volkswagen ID Buzz Cargo oldu!

Bu sene 31’incisi gerçekleştirilen Yılın Ticari Aracı Ödülleri’nde ID. Buzz Cargo, rakiplerini solladı ve ödüle layık görülen model oldu.

Volkswagen Yeni Amarok ve ID. BUZZ Cargo ne zaman Türkiye’ye geliyor? İşte 22 Eylül 2022 Wolksvagen fiyat listesi

Volkswagen Ticari Araç, ID. BUZZ Cargo ve Yeni Amarok modellerini IAA Transportation 2022’de ilk kez tanıttı. ID. BUZZ Cargo Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) jürisince 2023 Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülüne layık görüldü. Peki bu iki model Türkiye’ye ye ne zaman geliyor ve halen satışta

Volkswagen’in ikonik minibüsü tamamen elektrikli oldu! İşte ID.Buzz ve özellikleri…

Dünyanın en önemli ticari araç fuarlarından IAA Transportation, Almanya'nın Hannover şehrinde başladı. Fuara 40 ülkeden 1.200'ün üzerinde şirket katılırken, Alman otomotiv devi Volkswagen ikonik modeli T1’den esinlenerek tasarladığı tamamen elektrikli minibüsü ID.Buzz’u tanıttı.

Id Laboratuvar Biyoteknoloji Sanayi Anonim Şirketi Kuruldu!

Id Laboratuvar Biyoteknoloji Sanayi Anonim Şirketi Maltepe’de Devrim Nükhet Karsu, Engin Narinç ve Levent Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Id İnşaat Dekorasyon Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Id İnşaat Dekorasyon Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de İrfan Dilek tarafından kuruldu.

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Volkswagen'in merakla beklenen elektrikli minibüsü ID Buzz tanıtıldı!

Alman otomobil üretici Volkswagen, elektrikli ID. Buzz isimli minibüsünü sonunda tanıtımını gerçekleştirdi. ID. Buzz modeli ID. Buzz Caygo ile birlikte iki farklı araç şeklinde piyasaya sürülecek. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Lafarge ışid Haberi

Lafarge ışid

 

Fransız Le Monde gazetesi, Fransız inşaat şirketi, dünyanın bir numaralı çimento devi Lafarge'ın 2013 baharından Eylül 2014'e kadar bir yıldan daha uzun süre bölgedeki işlerinin devam edebilmesi için IŞİD'i finanse ettiğini ortaya çıkardı. Le Monde, Fransız çimento devinin IŞİD'den petrol ve malzeme satın aldığını,geçiş hakkı ödediğini yazdı. Gazete, IŞİD'in el koyduğu fabrikanın 2015'te bölgeyi ele geçiren PYD güçlerinin kontrolüne geçtiğini, şimdi ise Fransız ve Kürt güçlerinin fabrikayı "askeri üs" olarak kullandığını açıkladı.


Le Monde gazetesinin manşetten verdiği haberde, 2010 yılında, Suriye'nin kuzeyindeki Celabiye kentinde bir çimento fabrikası açan Fransız Lafarge şirketi, IŞİD'in 2013 yılında bölgeyi kontrolü altına almasının ardından, fabrikanın faaliyetlerini sürdürebilmesi için IŞİD'e maddi ödemede bulundu. Lafarge'ın yerel yönetimi, malzeme taşıyan kamyonlarının her geçişinde yüklü bir geçiş parası ödemiş....