04 / 05 / 2024

Lafayatte ikinci mağazası

Lafayatte ikinci mağazası

Fransa'nın en büyük perakende gruplarından biri olan Lafayatte, Emaar’da ilk mağaza DEMSA Grubu’nun temsilciliğiyle açmıştı. Lafayatte şimdi ikinci mağazayı Vadistanbul AVM’de açmaya hazırlanıyor. 

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

​Starbucks’ın Akasya AVM’deki mağazası yeni yerine taşındı!

Starbucks’ın İstanbul Akasya Alışveriş Merkezi'ndeki ikinci mağazası daha geniş ve konforlu olan yepyeni yerinde kahve tutkunlarıyla buluşuyor.

Salomon ikinci mağazasını açıyor! 

Outdoor ve doğa sporları markası Salomon, İstanbul’da ikinci Salomon mağazasını da açmayı hedefliyor. Olgar Şirketler Grubu Markalar Direktörü Atilla Kuduoğlu, Salomon'a olan ilgiden memnun olduğunu belirtti...

Huawei Deneyim Mağazası yarın İstinye Park'ta açılıyor!

Huawei Türkiye ikinci deneyim mağazasını yarın İstinye Park'ta hizmete açıyor.

Lafayatte ikinci mağazasını Vadistanbul AVM’de açacak!

Fransa'nın en büyük perakende gruplarından biri olan Lafayatte, Emaar’da ilk mağaza DEMSA Grubu’nun temsilciliğiyle açmıştı. Lafayatte şimdi ikinci mağazayı Vadistanbul AVM’de açmaya hazırlanıyor. 

Samsung ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor!

Güney Koreli Samsung, ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor. Firma Bağdat Caddesi’nde bin 500 metrekarelik bir yer kiralandı

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Sigorta Cini yeni mağazasını Gebze’de açtı!

Sigorta Cini son mağazasını Gebze’de açtı. Şirket yeni mağazasıyla birlikte Kocaeli’deki ikinci mağazasını da faaliyete geçirmiş oldu.

Doğtaş bu yıl 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açacak!

Türk mobilya sektörünün Yozgat, Lüleburgaz, İzmir önemli markalarından Doğtaş, bu ay 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açıyor. Doğtaş, bu hafta Gaziantep ve Şanlıurfa'daki ikinci mağazalarını açacak.

Orka Holding'den İstiklal Caddesi'ne Tween mağazası!

D’S Damat mağazasıyla İstiklal Caddesi’nde müşterileriyle buluşan Orka Holding, ikinci mağazayı açacak. Orka Holding’in patronu Süleyman Orakçıoğlu, “Nisan sonu veya Mayıs başında Tween mağazası açacağız” dedi.

İkinci Şefkateli Mağazası Ankara Etlik'te açılacak!

Türk Kızılayı ve Kamu Hastaneleri işbirliğiyle Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde ihtiyaç sahipleri için "Şefkateli Mağazası" açıldı.

Lafayatte ikinci mağazası Haberi

Lafayatte ikinci mağazası

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Jale Özgentürk'ün haberine göre; Fransa’nın en büyük perakende gruplarından biri Lafayatte ikinci mağazasını Vadistanbul AVM’de açacak.

Fransa’nın en büyük perakende gruplarından biri Lafayatte. Yıllardır Türkiye’ye girdi giriyor söylentileri çıkardı. Sonunda Anadolu Yakası'nda Emaar’da ilk mağaza DEMSA Grubu’nun temsilciliğiyle açıldı. Lafayatte şimdi ikinci mağazayı Vadistanbul AVM’de açacak. Vadistanbul, İstanbul’un yeni çekim alanlarından biri. İstanbul’da marka olan Avrupa Konutları’nın üreticisi Artaş İnşaat’ın ikinci kuşak üyesi Serhan Çetinsaya eski Evyap Fabrikası üzerinde kurulan Vadistanbul projesini anlattı.

 

Doğuş İzmir İstinye Park’taki hisselerini Orjin’e devretti1.5 MİLYON ZİYARETÇİ

İstanbul’un en büyük karma projelerinden biri Vadistanbul. Konut, ofis, otel, alışveriş merkezi, festival ve park alanları gibi yaşam alanlarından oluşuyor. 1.915 konut, AVM bünyesinde toplam 270’i aşkın marka var. AVM’nin içine kendi yaptıkları yatırımla Seyrantepe metrosundan...