10 / 05 / 2024

Lagün Turizm adres

Lagün Turizm adres

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli  ile Özge Başkan tarafından kuruldu.

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli  ile Özge Başkan tarafından kuruldu.

Sevil Sabancı'nın turizm tesisi projesine İBB'den ret!

İşadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı'nın turizm projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne takıldı. Sabancı, İstinye sırtlarında bulunan eski binicilik tesislerinin bulunduğu araziye, üç katlı turizm tesisi yapmak istiyordu.

Sinpaş GYO, Lagün Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe İlçesi, Lagün Projesi'nde yer alan ve mülkiyetinde olan gayrimenkullere ait değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

Sinpaş GYO Lagün Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe'de bulunan Lagün Projesi'nde yer alan gayrimenkullerine ilişkin değerleme raporu revizesini KAP'a bildirdi. İşte KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Mudanya'nın turizm master planı hazırlanıyor!

Mudanya, Güney Marmara’nın turizm merkezi olmaya talip. Güney Marmara’nın turizm merkezi olma hedefiyle yola çıkan Mudanya Belediyesi, 2 üniversite ile birlikte ilçenin turizm master planını hazırlıyor.

Ilgın Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ilgın Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Kaşıtoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Üsküdar, Kuzguncuk Nakkaştepe Mahallesi, Azizbey Sokak 'ta kuruldu.

Sinpaş Lagün satışa sunuldu!

2007 yılında Sinpaş'ın Sancaktepe'de inşa ettiği Dev ''bahçeli konut'' projesi Lagün İstanbul satışa sunulmuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2007 yılında Sinpaş Lagün satışa sunulmuş!

2007 yılında Sinpaş'ın Sancaktepe'de inşa ettiği Lagün İstanbul satışa sunulmuş. Dev ''bahçeli konut'' projesi Lagün'de bulunan villalar 202 bin Euro'dan (377 bin 740 lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Sinpaş GYO Lagün Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe'de bulunan Lagün Projesi'ndeki gayrimenkullerine ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması ve değerleme raporu...

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi 10 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Leyla Oya Gölhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Dumankaya'nın yeni Adres projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor!

İstanbul’un parlayan yıldızlarından Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştirdiği Dumankaya Adres Projeleri ile yatırımcısına %100’e kadar kâr olanağı sunan Dumankaya İnşaat, Adres konseptli projelerinin sonuncusunu Sancaktepe’de hayata geçiriyor.

Lagün Turizm adres Haberi

Lagün Turizm adres

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli  ile Özge Başkan tarafından kuruldu.

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
A.    TURİZM ve SEYAHAT ACENTALIĞI 1. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve...