04 / 05 / 2024

Laika Erel

Laika Erel

Oturduğu evin sahibi, Begüm Birgören’e dava açtı. Ünlü oyuncu, “Ev sahibinin amacı daha yüksek bedelle burayı kiraya vermektir” dedi.

Medfer Metal Anonim Şirketi kuruldu!

Medfer Metal Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Erel, Emine Sevinç Özşen ve Adem Karabayır ortaklığında kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Erel Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Erel Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te Ersin Metin tarafından kuruldu.

Yamatek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yamatek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Erel tarafından kuruldu.

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbetiyle ilgili soru önergesi verildi!

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Çakmak demiryolu projesinin inşası ne zaman başlanacak?

Aksaray-Çakmak arası demiryolu projesinin inşasının ne zaman başlayacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbeti TBMM gündeminde!

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erel Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Erel Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Erel İnşaat'ın acı günü! Yılmaz Öney vefat etti!

Erel otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Işıkel'in kayınpederi Yılmaz Öney vefat etti.

Aksaray-Ulukışla demiryolu hattı ihalesi ne zaman yapılacak?

Projesi tamamlanan Aksaray-Ulukışla demiryolu hattı ihalesinin ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yangın evlerin en yakın komşusu oldu!

Yapı malzemeleri uzmanı Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, Yangından Korunma Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Erel, Türkiye’de yangınların her geçen gün arttığına dikkat çekti.

Lcs Enerji Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lcs Enerji Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Erel tarafından kuruldu. 

Biçerel İnşaat Nakliye Hafriyat Elektrik Elektronik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biçerel İnşaat Nakliye Hafriyat Elektrik Elektronik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ramazan Biçer tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Laika Erel Haberi

Laika Erel

Oturduğu evin sahibi, Begüm Birgören’e dava açtı. Ünlü oyuncu, “Ev sahibinin amacı daha yüksek bedelle burayı kiraya vermektir” dedi.



TAHLİYE ETMEDİ

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne geçen yıl dava açan ev sahibi Laika Erel, Bebek’teki dairesini 1 Mart 2011’de aylık 2 bin 900 liraya oyuncu Sarp Levendoğlu’nun annesi Emine Altıoklar’a kiraya verdiğini iletti. Dairesinde Levendoğlu’nun eski sevgilisi Begüm Birgören’in ikamet ettiğini öğrenen Erel, evinin boşaltılmasını istedi. Birgören de bunun üzerine ev sahibinden daireyi boşaltmak için süre talep etti. Ancak daireyi tahliye etmedi.



10 BİN DOLAR TAZMİNAT 

Laika Erel üç yıl aradan sonra noterden bir ihtarname daha gönderdi ve haksız işgal nedeniyle tahliye davası açacağını, Mart 2015’ten itibaren aylık 3 bin dolar ve geçmiş dönem işgaller için 10 bin dolar haksız işgal tazminatı isteyeceğini...