15 / 05 / 2024

LAL Değerleme 2015

LAL Değerleme 2015

Alman TÜV SÜD ImmoWert GmbH ve Türk LAL Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., Almanya ve Türkiye’deki değerleme hizmetlerinde işbirliği yapacak.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2015-2016 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 2015 ve 2016 yıllarına ilişkin yapılan değerleme raporlarını yayınladı. 

Lal Gayrimenkul Değerleme, Proestate 2017'ye katıldı!

Yurt içi ve yurt dışındaki Gayrimenkul konulu fuarları yakından takip eden Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Rusya’da gerçekleştirilen PROESTATE Uluslararası Emlak ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

Nish İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nish İstanbul Projesi 9 adet işyeri 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO 2015 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2015 yıl sonu değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Pera GYO Sümerpark AVM değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Sümerpark AVM ve Ofis Projesi'nin 2015 yılı değerleme raporunu yayınladı.

Vakıfhan 2015 değerleme raporu yayınlandı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Vakıfhan 2015 değerleme raporunu yayınladı.

Pera GYO Sümerpark Evleri'nin 2015 değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Sümerpark Evleri 1 adet bağımsız bölümün 2015 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO 2015 yıl sonu revize değerleme raporunu yayınladı!

Halk GYO'nun, Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2015 yıl sonu değerleme raporları revize edildi. Raporlara göre gayrimenkullerin ekspertiz değerlerine ilişkin herhangi bir değer değişimi olmadığı belirtildi.

Divan Adana Oteli 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Tahir Han Binası 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tahir Han Binası'na ait yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Pendorya AVM 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Pendorya Alışveriş Merkezi'ne ait yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Mecidiyeköy İş Merkezi 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılsonu Mecidiyeköy İş Merkezi 6 bağımsız bölüm revize değerleme raporunu yayınladı.

LAL Değerleme 2015 Haberi

LAL Değerleme 2015

Gayrimenkul analisti olarak ulusal ve uluslararası düzeydeki kurallar çerçevesinde, tarafsız ve profesyonel bir şekilde gayrimenkul değerleme hizmetleri sunmakta olan TÜV SÜD ImmoWert GmbH ile Türkiye’de gayrimenkul değerlemesinde yetkili bir kuruluş olan LAL DEĞERLEME A.Ş. arasında işbirliğine yönelik bir anlaşma yapıldı. İki şirket arasındaki bu işbirliğine dair anlaşma, Münih’te gerçekleştirilen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı Expo Real 2015’te imzalandı.   

Almanya’da bulunan ayrı sekiz merkezdeki 50’den fazla gayrimenkul uzmanı bulunan TÜV SÜD ImmoWert GmbH, piyasa ve teminat değerleme raporları ile bilanço ve sigorta değerlemeleri için gerçek rayiç değer raporları düzenlemektedir. LAL DEĞERLEME A.Ş. ile gerçekleştirdikleri işbirliğini değerlendiren TÜV SÜD ImmoWert GmbH şirketinin CEO’su Rüdiger Hornung, “Birlikte müşterilerimize gelecekte daha iyi destek verebileceğimiz LAL DEĞERLEME A.Ş. gibi deneyimli bir partner bulduğumuzdan ve aynı zamanda...