14 / 05 / 2024

Lal Değerleme anadolu

Lal Değerleme anadolu

Yurt içi ve yurtdışında hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda doğu illerinde yeni bir yapılanmaya gitti.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demirkaya tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz ilçesi Anadolu Hisarı Mahallesi 37 ada 76 parsel'de yer alan arsaya ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı Mahallesi 37 ada 76 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi 37 Ada 76 Parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı arazisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesinde yer alan 47 adet taşınmaza ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Lal Gayrimenkul Değerleme, Proestate 2017'ye katıldı!

Yurt içi ve yurt dışındaki Gayrimenkul konulu fuarları yakından takip eden Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Rusya’da gerçekleştirilen PROESTATE Uluslararası Emlak ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

Vera Gayrimenkul Değerleme eleman arıyor!

Vera Gayrimenkul Değerleme, merkezi İstanbul Anadolu yakasında yer alan firmasının büyümekte olan kadrosun gayrimenkul değerleme uzmanı arıyor. İşte adaylarda aranan özellik...

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM Fuarı'na katıldı!

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olan ve sektörün öncülerini bir araya getiren MIPIM 2016’da açtığı stant ile yerini aldı.

LAL Değerleme ve Tüv Süd'den işbirliği!

Alman TÜV SÜD ImmoWert GmbH ve Türk LAL Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., Almanya ve Türkiye’deki değerleme hizmetlerinde işbirliği yapacak.

Sinpaş Egeboyu Projesi değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Egeboyu Projesi değerleme raporunu yayınladı.

Lal Değerleme anadolu Haberi

Lal Değerleme anadolu


Yeni yapılanma çerçevesinde bölgeye ziyaretler planlanarak görüşmelerde bulunuldu. Malatya, Erzurum, Trabzon, Rize, Van ve Şanlıurfa illerinde Lal Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz ve Sözleşmeli Eksperler Temsilcisi Selma Koç tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde; çözüm ortakları, kamu temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüşmeler yapıldı.

Gerçekleştirilen görüşmelere ek olarak; bölgede merkezi konumlu olan Erzurum ve Van illerinde çözüm ortakları, banka temsilcileri ve sektörle bağlantılı diğer kişilerin katılımları ile toplantılar düzenlendi. Değerleme süreçlerine ilişkin sorunların değerlendirildiği bu toplantılarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan çalışmalar sonucu ulaşılan adaylardan uygun görülen kişiler, yapılan sözleşmelerin ardından, Şirket bünyesinde hizmet vermeye başladılar.

Ulaşılan adaylardan sektöre yeni giriş yapmış olanlar, Ankara’ya davet edilerek, Lal Değerleme ve Lal Akademi tarafından düzenlenen ilgili eğitimlere katılımları sağlandı.

Yapılan bu çalışmalar sonucu...