29 / 04 / 2024

Lal Değerleme Doğu Anadolu 'da daha güçlü!

Lal Değerleme Doğu Anadolu 'da daha güçlü!

Yurt içi ve yurtdışında hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda doğu illerinde yeni bir yapılanmaya gitti.




Yeni yapılanma çerçevesinde bölgeye ziyaretler planlanarak görüşmelerde bulunuldu. Malatya, Erzurum, Trabzon, Rize, Van ve Şanlıurfa illerinde Lal Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz ve Sözleşmeli Eksperler Temsilcisi Selma Koç tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde; çözüm ortakları, kamu temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüşmeler yapıldı.

 

Gerçekleştirilen görüşmelere ek olarak; bölgede merkezi konumlu olan Erzurum ve Van illerinde çözüm ortakları, banka temsilcileri ve sektörle bağlantılı diğer kişilerin katılımları ile toplantılar düzenlendi. Değerleme süreçlerine ilişkin sorunların değerlendirildiği bu toplantılarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan çalışmalar sonucu ulaşılan adaylardan uygun görülen kişiler, yapılan sözleşmelerin ardından, Şirket bünyesinde hizmet vermeye başladılar.

 

Ulaşılan adaylardan sektöre yeni giriş yapmış olanlar, Ankara’ya davet edilerek, Lal Değerleme ve Lal Akademi tarafından düzenlenen ilgili eğitimlere katılımları sağlandı.

 

Yapılan bu çalışmalar sonucu özellikle ülkenin doğusundaki illerde yeni ve daha yaygın bir yapılanmaya gidilerek, yurt genelinde müşterilerden gelen taleplere daha hızlı ve kaliteli hizmet sunma yolunda önemli bir adım daha atılmış oldu


Tellal


Geri Dön