14 / 05 / 2024

Lal Değerleme Doğu Anadolu

Lal Değerleme Doğu Anadolu

Yurt içi ve yurtdışında hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda doğu illerinde yeni bir yapılanmaya gitti.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Doğuş Center Maslak'ın değeri belli oldu!

Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Maslak'ın değeri ne kadar?

Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar?

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Doğuş GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde portföyüne alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Akiş GYO Uşaklıgil gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 parsele ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş GYO Gebze Center AVM değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı. 

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş GYO değerleme şirketini değiştirdi!

Doğuş GYO, değerleme şirketlerinde değişiklik yapıldığına ilişkin yönetim kurulu kararı aldı ve SPK onayı alınmak üzere başvuru yaptı. Değerleme şirketinin değiştirilmesine yönelik başvurusu onaylandı. 

Doğuş GYO gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Doğuş GYO Yönetim Kurulu toplantısında aldığı karar ile Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. gayrimenkul değerleme şirketlerinden hizmet alınmasına karar verildi.

Lal Değerleme Doğu Anadolu Haberi

Lal Değerleme Doğu Anadolu


Yeni yapılanma çerçevesinde bölgeye ziyaretler planlanarak görüşmelerde bulunuldu. Malatya, Erzurum, Trabzon, Rize, Van ve Şanlıurfa illerinde Lal Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz ve Sözleşmeli Eksperler Temsilcisi Selma Koç tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde; çözüm ortakları, kamu temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüşmeler yapıldı.

Gerçekleştirilen görüşmelere ek olarak; bölgede merkezi konumlu olan Erzurum ve Van illerinde çözüm ortakları, banka temsilcileri ve sektörle bağlantılı diğer kişilerin katılımları ile toplantılar düzenlendi. Değerleme süreçlerine ilişkin sorunların değerlendirildiği bu toplantılarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan çalışmalar sonucu ulaşılan adaylardan uygun görülen kişiler, yapılan sözleşmelerin ardından, Şirket bünyesinde hizmet vermeye başladılar.

Ulaşılan adaylardan sektöre yeni giriş yapmış olanlar, Ankara’ya davet edilerek, Lal Değerleme ve Lal Akademi tarafından düzenlenen ilgili eğitimlere katılımları sağlandı.

Yapılan bu çalışmalar sonucu...