19 / 05 / 2024

lale eğitim derneğindeki faaliyetler neler

lale eğitim derneğindeki faaliyetler neler

Lale Eğitim ve Gençlik Derneği Başkanı Gönül Keskin, "Açılışını yaptığımız Lale Eğitim ve Gençlik Derneği ilçemizde eğitim-öğretim alanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur." dedi...

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Türk Eğitim Derneği'nden öğrencilere uygun binalar!

TED Edirne Koleji'nin 2019-2020 eğitim döneminde öğretime gireceğini açıklayan TED Genel Müdürü Sevinç Atabay, öğrenciler için uygun binalar tasarladıklarını söyledi.

Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Mart'ta açılacak!

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak özel tanıtım gecesi düzenledi. Toplantıda konuşan Revna Demirören, Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'nin Mart'ta açılacağını söyledi.

ÇATIDER'den inşaat sektöründe eğitim imkanı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), ‘Yapı Okulu’ ile sektöre donanımlı yeni çalışanlar kazandıracak. ÇATIDER, ‘Yapı Okulu’ ile ‘Yapı Okulu’ ile ücretsiz eğitim imkânı sunuyor.

Akyaka Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı’na operasyon!

İzmir'de Sancak Cami Derneği’nin yönetimini ele geçirdikten sonra sahip oldukları 99 gayrimenkulle, FETÖ/PDY’ye finansal destek sağladığı belirlenen Akyaka Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı’na operasyon düzenlendi.

Tago Architects 4 farklı coğrafyada 7 eğitim yapısı tasarlıyor!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects, Bakü, Dubai, İzmir ve İstanbul’da 4 farklı eğitim yapısı tasarlıyor

Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi’nin temeli atıldı!

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi tarafından Arnavutköy’de açılacak olan Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

HAYPADER Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nin temeli atıldı!

Fiziksel ve zihinsel engelli çocuklara eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Bağcılar'da inşa edilecek olan, Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nin temeli Dr. Sare Davutoğlu'nun katılımıyla atıldı.

Bahçeşehir Üniversitesi gayrimenkul eğitim programı 2 Nisan'da başlıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi ve Gayrimenkul Hukuku Derneği’nin işbirliği içerisinde; hızla gelişmekte olan gayrimenkul sektörünün tüm aktörlerinin ihtiyacı olacak olan “Gayrimenkul” Eğitim programı 2 Nisan'da başlıyor.

lale eğitim derneğindeki faaliyetler neler Haberi

lale eğitim derneğindeki faaliyetler neler


Bursa'nın İnegöl ilçesinde Lale Eğitim ve Gençlik Derneği törenle hizmete açıldı. 


Lale Eğitim ve Gençlik Derneği Başkanı Gönül Keskin, "Açılışını yaptığımız Lale Eğitim ve Gençlik Derneği ilçemizde eğitim-öğretim alanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. İnegöl’de eğitime gönül veren, büyük fedakarlıklarla öğrencilerini eğiten bayan öğretmenlerimizi bir çatı altında toplayarak, eğitime yeni bir soluk kazandırmayı amaçlamaktadır. Ayrıca ortaöğretim düzeyi kız öğrencilerimize yönelik eğitim, kültür, sanat, folklor, spor, edebiyat bilincini aşılamak ve bu alanda eğitici çalışmalar yapmak, vatansever, hoşgörülü, milli kültürüne bağlı devletin temel ilkelerine sahip çıkan ve koruyan bir nesil yetiştirmek amacıyla kurulmuştur." dedi.


İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da "Her başarının arkasında mutlaka büyük bir emek ve gayret vardır, bu siyasi veya ticari bir başarıda olabilir bu bir sanatsal faaliyet gösteren...