03 / 05 / 2024

Lalegül Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Limited Şirketi

Lalegül Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Limited Şirketi

Lalegül Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ,7 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu...

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

3el Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3el Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Ücel tarafından kuruldu.

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İlhamı Yazıcı ve Tüncer Akar ortaklığında kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 716 bin 400 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 886 bin 11,34 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu. 

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Dfg Yapı İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dfg Yapı İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Ener ve Recep  Can tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Üçel Mimari İnşaatçılık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçel Mimari İnşaatçılık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Faraç Elbozan tarafından kuruldu.

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile A.A.S.Bakheet, Elfadıl A.A.B ve Hasnaa Zınnı ortaklığında kuruldu.

Lalegül Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Limited Şirketi Haberi

Lalegül Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Limited Şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, kat karşılığı inşaatlar yapmak yaptırmak ve bu konuda danışmanlık yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Büyükçekmece Güzelce Batı Köy Mahallesi Turgut Reis Caddesi Ceylan Sokak NO:12 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mustafa Yılmaz tarafından...