11 / 05 / 2024

laleli ordu caddesinde satılık dükkan

laleli ordu caddesinde satılık dükkan

Aksaray semtinde Millet ve Vatan caddelerinin kesiştiği noktadan başlayarak Beyazıt Meydanı'nda sonlanan Ordu Caddesi'nde 1943 yılında 15 metrekare dükkan arsası sadece 4 altın parasına yani 120 liraya satılacakmış.

Ordu'daki İkizce Laleli Camii yenileniyor!

Ordu'da 500 yıllık tarihe sahip olan İkizce Laleli Camii Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Bu bölgelerde gayrimenkul yatırımcısı için fırsat var!

Yenikapı-Aksaray-Laleli hattı ve Sultanahmet bölgesindeki ticari gayrimenkullerin değerinin yeniden canlanması bekleniyor. Laleli Ordu Caddesi üzerindeki ticari gayrimenkuller, hala popüleritesini koruyor.

Ordu Perşembe Laleli Eski Camii'nin restorasyonu durdu mu?

Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Kutluca köyünde bulunan ve 40 yıldır ibadete kapalı olan Kutluca Camisi’nin restorasyonu geçici bir süreliğine durduruldu.

Ordu Ünye'nin altyapısı yenilendi!

Ünye Saray Caddesinde yenilenen isale hattından artık sular akmaya başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Saray Caddesinde eskiyen su hatlarına neşter atarak isale ve şebeke hatlarını yeniledi.

Ordu Tarihi Paşabahçe Konağı restore edildi!

Ordu'nun İkizce ilçesinde bulunan ve yaklaşık 500 yıllık tarihi olan Laleli Camisi'nin yol, çevre ve peyzaj düzenlemesi yapıldı. Ünye ilçesinde atıl durumda olan Paşabahçe Konağı da restore edilerek turizme kazandırıldı.

1943 yılında Laleli Ordu Caddesi'nde 15 metrekare dükkan arsası 120 liraya satılacakmış!

Aksaray semtinde Millet ve Vatan caddelerinin kesiştiği noktadan başlayarak Beyazıt Meydanı'nda sonlanan Ordu Caddesi'nde 1943 yılında 15 metrekare dükkan arsası sadece 4 altın parasına yani 120 liraya satılacakmış.

1940 yılında Laleli Ordu Caddesi'nde 128 metrekare arsa 4864 liraya satılacakmış!

1940 yılında Vakıflar Müdürlüğü'nün verdiği ilanda Ordu Caddesi'nde 128 metrekare arsa 4 bin 864 liraya satılacakmış. Aynı ilanda Balat'ta 4 katlı 11 odalı ev ise bin 122 liraya satılacakmış.

Ordu'da havaalanı inşaatında taşlar iş makinesinin üzerine düştü!

Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'nde yer alan kepçe operatörü Hasan Hüseyin Demir, Divane mevkisiindeki taş ocağında çalıştığı sırada taş yığının altında kaldı. Demir, olay yerinde hayatını kaybetti...

Ata GYO Ordu'da 2 milyon 650 bin liraya gayrimenkul aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata GYO Ordu'nun Altınordu ilçesinde 2 milyon 650 bin liraya gayrimenkul aldı...

Ordu'da satılık arsa 1 milyon 18 bin TL!

Ordu İli Fatsa ilçesinde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 18 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 24 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Ordu'daki teleferik 2.5 yılda 1 milyon 800 bin yolcu taşıyarak rekor kırdı!

ORDU’da turizmin gelişmesinde büyük katkısı olan ve 2.5 yıl önce 530 metre yükseklikteki Boztepe’ye yapılan teleferik faaliyete geçtiği günden beri 1 milyon 800 bin yolcu taşıyarak rekor kırdı...

Ordu'daki teleferik 1.8 milyon yolcu taşıyarak rekor kırdı!

Ordu'da 530 metre yükseklikteki Boztepe'ye kent merkezinden ulaşımı kolaylaştırmak için 2.5 yıl önce yapılan teleferik, faaliyete geçtiği günden itibaren yaklaşık 1.8 milyon yolcu taşıyarak rekor kırdı.

Ordu'daki teleferik 1,8 milyon yolcu taşıyarak rekor kırdı!

Ordu'da 530 metre yükseklikteki Boztepe'ye kent merkezinden ulaşımı kolaylaştırmak için 2.5 yıl önce yapılan teleferik, faaliyete geçtiği günden itibaren yaklaşık 1.8 milyon yolcu taşıyarak rekor kırdı....

laleli ordu caddesinde satılık dükkan Haberi

laleli ordu caddesinde satılık dükkan

İstanbul Belediyesi İlanları


Tahmin  İlk

bedeli  teminat

 120,00  9,00  Aksaray'da Mimar Kemaleddin Mahallesi'nin 

                       Ordu Caddesi'nde 621. adada 7 parsel nolu

                       ve 15 metre murabbaı sahalı dükkan arsası.

 394,10 67,06 Karagümrük'te Hatice Sultan Mahallesi'nin

                       Harap Değirmen Sokak'ında 58. adada 178,52

                       metre murabbaı sahalı arsa.

Tahmin bedelleri ile ilk teminat miktarları yukarıda yazılı iki parça arsa satılmak üzere ayrı ayrı açık artırmaya konulmuştur. Şartnameleri Zabıt ve Muamelat Müdürlüğü Kalemi'nde görülebilir.

İhaleleri 26/11/943 Cuma günü saat 14'de Daimi Encümen'de yapılacaktır. Taliplerin ilk teminat makbuz veya mektupları ve kanunen...