21 / 05 / 2024

Laleli Turizm adres

Laleli Turizm adres

Laleli Turizm Anonim Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Atalay tarafından kuruldu.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Laleli Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeker tarafından açıldı.

Laleli Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Laleli Turizm Anonim Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Atalay tarafından kuruldu.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Maktay tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

My House Laleli Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My House Laleli Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 35 bin TL sermaye bedeli ile Lüftü Baranok tarafından kuruldu. 

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Mersin turizm altyapısını geliştiriyor!

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Muhammet Yiğit Özer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde Fatih, Laleli Balabanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Adres Yalıkavak satış ofisi

Villaların satış sürecine devam edilen Adres Yalıkavak satış ofisi telefon numarası şöyle: +90 252 386 45 43. Ödemelerde banka kredisi kullanılan proje, M2 Turizm İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Laleli Turizm adres Haberi

Laleli Turizm adres

Laleli Turizm Anonim Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Atalay tarafından kuruldu.

Laleli Turizm Anonim Şirketi konusu:

Şirket Her türlü Turizm tesisleri inşaatını yapabilir, yaptırabilir. İş Konusunu gerçekleştirebilmek üzere Turistik İşletmeler satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. Her türlü Turizm tesisleri işletebilir. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Şirket maksat ve konusuna giren bilumum işlerle ilgili makine, teçhizatı, yedek parça ve aksamının ithali ihracı ve dahili ticaretini yapmak. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Bu konularla ilgili yerli ve...