04 / 05 / 2024

lapis han fiyatlar

lapis han fiyatlar

Kartal Lapis Han ofis projesinde sona yaklaşan Gürallar Yapı 2 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Ataşehir’de 430 milyon TL’lik otel ve ofis projesi için kolları sıvayan firmanın Levent ve Maslak’ta da arazi arayışları sürüyor…

Lapis Han Kartal Gürallar Yapı'da yüzde 10 peşinat! 280 bin TL!

Çeşitli sosyal ve hizmet olanaklarının yer aldığı Lapis Han Kartal Gürallar Yapı projesinde bulunan ofislerin fiyatları 280 bin liradan başlıyor...

Gürallar Yapı'dan Kartal'da yeni bir proje daha!

Kartal'da Lapip Han ofis projesinden sonra yeni bir projeye start vermeye hazırlandıklarını belirten Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, projeyi 2014 yılında hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi....

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

Kastamonu Hanönü'de arsa fiyatları arttı!

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde Bakır madeni rezervinin bulunmasının ardından ilçede konut yapımı hızla artarken, arsa fiyatları yükseldi, kiralara yüzde yüz artış geldi.

Kastamonu Hanönü'nde arsa fiyatları arttı, kiralar uçtu!

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde Bakır madeni rezervinin bulunmasının ardından ilçede konut yapımı hızla artarken, arsa fiyatları yüksel, kiralara yüzde yüz artış geldi.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde hayata geçirilen Lapis Han Ofisleri'nin alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Peki Kartal Lapis Han ofis fiyatları ne kadar?

Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı!

Ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı. Projede 160 tane ofis ve 40 tane mağazaya yer veriliyor.

Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var!

Toplam 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lapis Han Ofisleri'nde kiramalar başladı. Gürallar Yapı imzası taşıyan proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" sloganı ile hayata geçiriliyor.

Gürallar Lapis Han görselleri!

Lokasyon olarak; Kartal E-5 üzerinde ve metronun hemen önünde inşa edilen Gürallar Lapis Han görselleri yayınlandı. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yaşama geçirilen proje 32 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor..

Lapis Han iletişim!

Toplam 160 ofis ve 40 dükkandan oluşan Lapis Han iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Gürallar Yapı Lapis Han İstanbul Anadolu yakası Kartal ' da yükseliyor...

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla'da fiyatlar güncellendi! 196 bin TL'ye!

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla projesinde yer alan dairelerin fiyatları güncellendi. Anadolu Yakası'nda konumlandırılan Kayıhan Yapı Cordella Tuzla'da yer alan dairelerin fiyatları 196 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Lapis Han adres bilgileri!

Gürallar Yapı projesi Lapis Han adres bilgileri ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Lapis Han İstanbul Anadolu yakasında konumlanıyor. Lapis Han Kartal'da 160 ofis ve 40 dükkan bulunuyor...

Lapis Han görselleri! 1700 TL'ye kiralık ofis!

Kartal'da yer alan Lapis Han görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Mağazaların kiralarının 2 bin TL'den başladığı Lapis Han projesindeki ofislerin kiraları 1.700 TL'den başlıyor.

Evrim Karayel: Maslak ve Ataşehir'de yeni projeler için hazırlık yapıyoruz!

Lapis Han ile dikkat çeken Gürallar Yapı, kentsel dönüşüm kapsamında Maslak'ta ofis, Ataşehir'de ise yeni konut projeleri için kolları sıvadı Toplam 6 bin 897 metrekare arazi üzerinde 32 bin metrekare inşaat alanına sahip.

lapis han fiyatlar Haberi

lapis han fiyatlar

Kartal’da inşa ettiği Lapis Han ofis projesinde sona yaklaşan Gürallar Yapı 2 yeni proje için kolları sıvadı. Merkezi lokasyonlarda arazi arayışları devam eden Gürallar Yapı, Ataşehir, Maslak ve Levent gibi bölgelerde otel ve ofis projesi geliştirmeyi planlıyor. 


Ataşehir’e 300 odalı şehir oteli

Doğu Ataşehir’de 3 ayrı arsa için anlaşma sağladıklarını belirten Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, 2014 yılının ilk çeyreğinde bu arazilerde otel ve ofis projesi geliştireceklerini söyledi. 


Toplam 430 milyon TL’lik yatırım

Karayel, “Şehir otel konseptinde otel geliştirmeyi planlıyoruz. Otel projemiz yaklaşık 250-300 yatak kapasiteli olacak. Tahmini 230 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçireceğimiz projemize 2014’ün ilk çeyreğinde start vermeyi planlıyoruz. Ofis projemizin yatırım maliyeti ise yaklaşık 200 milyon TL civarında olacak dedi. ” dedi.


Konut hayır rezidans belki

Kısa vadeli...