02 / 05 / 2024

Lapis Han Kartal Gürallar Yapı'da yüzde 10 peşinat! 280 bin TL!

Lapis Han Kartal Gürallar Yapı'da yüzde 10 peşinat! 280 bin TL!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Çeşitli sosyal ve hizmet olanaklarının yer aldığı Lapis Han Kartal Gürallar Yapı projesinde bulunan ofislerin fiyatları 280 bin liradan başlıyor...



İstanbul Kartal'da hayata geçirilen  Lapis Han  projesi,  Gürallar Yapı  imzası ile inşa ediliyor.  Projede 160 adet ofis ve 40 adet mağaza yer alıyor.


Lapis Han Kartal Gürallar Yapı'da toplam bedelin yüzde 10'luk kısmı peşinat olarak ödendiğinde, yüze 50'lik kısım banka kredisi ile ödeniyor. Kalan bedel için ise 3'er aylık taksitler halinde ödeme yapılıyor.  Projedeki ofislerin fiyatları 280 bin liradan başlıyor.


Lapis Han projesinde bulunan ofisler 57 metrekareden başlayıp, 2 bin metrekareye kadar birleşebilir lego ofis alanlarından oluşuyor. Projede teslimler 2014 yılının Nisan ayında gerçekleşecek.


Lapis Han Kartal Gürallar Yapı da yüzde 10 peşinat! 280 bin TL!


Lapis Han Kartal projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, kreş ünitesi, etüd odası ve avlu gibi olanaklar bulunuyor.


Lapis Han Kartal Gürallar Yapı'da  ayrıca otopark, vale, banka şubesi, ATM, kafe, restoranlar, kırtasiyeci, copy center gibi hizmetler bulunuyor.


Lapis Han konum olarak Kartal Adalet Sarayı'na 1 kilometre, kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre, tren istasyonuna 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre, Kadıköy'e 24 kilometre mesafede yükseliyor.


Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön