05 / 07 / 2024

gürallar kartal projesi

gürallar kartal projesi

Çeşitli sosyal olanaklarının yer aldığı Lapis Han Gürallar Yapı Kartal projesinde teslimler Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Lapis Han Kartal Gürallar Yapı'da yüzde 10 peşinat! 280 bin TL!

Çeşitli sosyal ve hizmet olanaklarının yer aldığı Lapis Han Kartal Gürallar Yapı projesinde bulunan ofislerin fiyatları 280 bin liradan başlıyor...

Daire Kartal Projesi fiyatları!

Daire Kartal Projesi fiyatları konutların cephelerine göre değişiyor. Haziran 2017 tarihinde teslim edilecek olan proje 28 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal Projesi!

Bodur İnşaat Daire Kartal Projesi tek blok halinde inşa edilecek. Lansmanı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan projenin yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi,Yılın en stil konut projesi seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

En stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Eagle Residence Kartal projesi!

Eagle Residence Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Eagle Residence Kartal Evleri'nde daire fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

DKY Kartal projesi ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 452 bin TL’den başlangıç gösterdiği DKY Kartal projesi DKY İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da yükseliyor. Peki DKY Kartal projesi ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal projesi fiyat listesi!

DKY Kartal projesi fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 452 bin TL'den başlangıç gösteriyor. DKY İnşaat DKY Kartal projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Yılın en stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal projesi yılın en stil konut ödülü aldı!

Kartal'ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi'nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal yılın en stil konut projesi seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gürallar Yapı Maldivler'deki otel projesi için personel alacak!

Proje Geliştirme Yönetimi Hizmetleri yapılan Gürallar Grubunun kendi yatırımı olan Maldiv Adalarındaki Resort otel projesi Şantiyemizde çalışacak, personeller aranmaktadır.

Pega Kartal projesi 2 bin talep aldı!

EgeYapı Group, geçtiğimiz günlerde Pega Kartal projesi için kampanya başlatmıştı. Kampanya yatırımcıya çok cazip gelmiş olacak ki, 10 günde 2 bin talep alındı.

gürallar kartal projesi Haberi

gürallar kartal projesi

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Kartal'da hayata geçirilen Lapis Han projesi, Gürallar Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teslimlerinin 2014 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği projede ofisler ve mağazalar bulunuyor.


Ofis alanları 57 metrekareden başlıyor ve lego ofis alanları ile 2 bin metrekareye kadar ulaşıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, kreş ünitesi, etüd odası ve avlu gibi sosyal alanlar yer alıyor ve ATM, kafe, restoranlar, kırtasiyeci, copy center, otopark, vale, banka şubesi hizmetler sunuluyor.



Ofis fiyatlarının 280 bin liradan başlangıç gösterdiği Kartal Lapis Han projesinde yüzde 10 peşinat ödemesi yapıldığında, kalan bedelin yüzde 50'si banka kredisi ile ödeniyor be kalan bedel 3'er aylı taksitler şeklinde ödeniyor.


Gürallar Lapis Han projesi konum olarak Adalet Sarayı'na 1 kilometre, kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre, tren...