28 / 04 / 2024

Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var!

Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Toplam 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lapis Han Ofisleri'nde kiramalar başladı. Gürallar Yapı imzası taşıyan proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" sloganı ile hayata geçiriliyor.



Taşınmaya hazır olan  Lapis Han  projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede toplam 160 adet ofis ve 40 adet mağaza bulunuyor. 


Gürallar Lapis Han'da yer alan ofislerin büyüklükleri 57 metrekareden başlıyor, 216 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" konsepti ile tanıtılıyor. 


Lapis Han konum olarak; Adalet Sarayı'na 1 kilometre mesafede, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre mesafede, Kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede, Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde, tren istasyonuna 2 kilometre mesafede, Kadıköy'e 24 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Sınırlı sayıda satılık ofislerin yer aldığı Kartal Lapis Han'da ofislerin satış fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 ile 8 bin TL arasında değişiyor. Kiralık ofislerin metrekare birim fiyatı ise 28 TL ile 30 TL arasında farklılık gösteriyor.


Lapis Han Kartal projesindeki ofisler isteğe bağlı olarak tek katta 2 bin metrekareye kadar büyütülebiliyor. Genel kullanıma açık kat bahçeleri bulunan proje 12 kattan oluşuyor. 


Gürallar Lapis Han satış ofisi

Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön