29 / 04 / 2024

lapis han satış fiyatları

lapis han satış fiyatları

Toplam 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lapis Han Ofisleri'nde kiramalar başladı. Gürallar Yapı imzası taşıyan proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" sloganı ile hayata geçiriliyor.

Lapis Han satış fiyatları!

Lapis Han satış fiyatları 357 bin liradan başlayarak, 1 milyon 430 bin liraya kadar değişiyor. Gürallar Lapis Han Kartal projesinin Mart 2014 yılında tamamlanması planlanıyor...

Lapis Han ne zaman teslim!

Gürallar Yapı tarafından inşa edilen Lapis Han ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gürallar Yapı Lapis Han ofis fiyatları 340 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Kartal Lapis Han satış ofisi!

Kartal Lapis Han satış ofisi E-5 Karayolu Ankara Asfaltı, Soğanlık Sapağı Kartal / İstanbul adresinde yer alıyor. Lapishan Kartal'da ödemeler 0 peşinat ve 0 ara ödeme ile yapılıyor...

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

Ebru Şancı'nın 10 yıllık miras davası sonuçlandı!

Ebru Şancı'nın 2010’dan bu yana devam eden miras davası sonuçlandı. Karşı taraf Ebru Şancı ve diğer 3 mirasçıyla 765 bin TL karşılığında uzlaşmaya karar verdi. İki han satılacak. Elde edilecek paranın dörtte biri Şancı’ya kalacak.

ÖİB Beyoğlu'ndaki tarihi hanı özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Beyoğlu'ndaki Kemankeş Mahallesi'nde yer alan ahşap depo nitelikli tarihi hanı satış usulü ile özelleştiriyor...

Tokat'taki 265 yıllık han satışa çıkarıldı!

Tokat'ta I. Sultan Mahmut Dönemi’nden kalma 265 yıllık han satışa çıkarıldı. Tokatlı esnaf Abdullah Efeli, dedesinden kalma hanı restore ettiremedikleri için satmaya karar verdiklerini belirtti.

Tarihi Rumeli Han icradan satılık!

Beyoğlu'ndaki tarihi Rumeli Han satılıyor. Açık artırma usulüyle 24 Nisan'da ihale edilecek binanın değeri 450 milyon TL olarak belirlendi.

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

110 yıllık Karaköy Tütün Han satılıyor!

Coldwell Banker Angel Gayrimenkul’ün portföyünde bulunan ve ‘Tütün Han’ olarak bilinen tarihi Union Han bu hafta satışa sunulacak. 110 yıllık yapının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

1997 yılında bankacılığın trilyonluk hanları satılacakmış!

1997 yılında AKSİGORTA, Karaköy Bankalar Caddesi ile Yüksekkaldırım köşesindeki tarihi Minerva Han'ı satışa çıkarmış. Teklif alma yolu ile satılacak hanlara 1 trilyon lira dolayında değer biçilmiş.

1997 yılında Minerva Han satılığa çıkarılmış!

1997 yılında Karaköy Bankalar Caddesi'ndeki 358 metrekare zemin üzerinde 6 katlı tarihi Minerva Han ve Minerva Han'a bağlı Selamet Han, kapalı zarf yöntemi ile satılacakmış.

Ankara Nallıhan'da 2.3 milyon TL'ye satılık bina!

Ankara Nallıhan'da bulunan bina, Nallıhan Satış Memurluğu tarafından 29 Mayıs 2015 günü saat 14:30 ile 15:00 arası ihale ediliyor.

İzmir'deki tarihi Arap Hanı 30 milyon TL'ye satılıyor!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı’nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki 130 yıllık geçmişe sahip Arap Hanı satılığa çıktı..

1992 yılında tarihi Ünyon Han satılacakmış!

1992 yılında tarihi Ünyon Han, diğer adıyla Tütüncü Han satılığa çıkartılmış. Bankalar Caddesi'nin girişinde bulunan ve bugün banka binası olarak kullanılan tarihi hanın 3 bin 744 metrekare kullanım alanı varmış.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

lapis han satış fiyatları Haberi

lapis han satış fiyatları

Taşınmaya hazır olan Lapis Han projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede toplam 160 adet ofis ve 40 adet mağaza bulunuyor. 


Gürallar Lapis Han'da yer alan ofislerin büyüklükleri 57 metrekareden başlıyor, 216 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" konsepti ile tanıtılıyor. 


Lapis Han konum olarak; Adalet Sarayı'na 1 kilometre mesafede, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre mesafede, Kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede, Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde, tren istasyonuna 2 kilometre mesafede, Kadıköy'e 24 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Sınırlı sayıda satılık ofislerin yer aldığı Kartal Lapis Han'da ofislerin satış fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 ile 8 bin TL arasında değişiyor. Kiralık ofislerin metrekare birim fiyatı ise 28 TL ile 30 TL arasında farklılık gösteriyor.


Lapis...