28 / 04 / 2024

Kartal Lapis Han satış ofisi!

Kartal Lapis Han satış ofisi!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Kartal Lapis Han satış ofisi E-5 Karayolu Ankara Asfaltı, Soğanlık Sapağı Kartal / İstanbul adresinde yer alıyor. Lapishan Kartal'da ödemeler 0 peşinat ve 0 ara ödeme ile yapılıyor...




Lapis Han ofis projesi  Gürallar Yapı  tarafından İstanbul Anadolu yakasında Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. Gürallar Yapı ilk projesi  Lapis Han  ile gayrimenkul sektörüne adım attı.


Kartal Lapis Han satış ofisi iletişim ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Lapis Han Kartal projesinde 160 adet ofis ve 140 adet ticari birim yer alıyor. 


Lapis Han Kartal projesi 32 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Gürallar Lapis Han Kartal teslim tarihi Mart 2014 senesi olarak belirtiliyor. Lapis Han Kartal projesinde ofisler 57 metrekareden başlayarak tasarlandı.


Kartal Lapis Han fiyat listesi 292 bin 893 TL'den başlangıç gösteriliyor. Gürallar Lapis Han ödeme planı dahilinde 0 peşinat , 0 ara ödeme kampanyası sürüyor. Lapis Han Kartal ödeme koşulları kapsamında 0 peşinat ile bakiyenin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 


Kartal Lapis Han satış ofisi adres : E-5 Karayolu  Ankara  Asfaltı, Soğanlık Sapağı Kartal / İstanbul


Gürallar Lapis Han Kartal projesinde banka şubesi, copy center, ATM, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, fitness merkezi, kapalı otopark, etüd odası gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Kartal Lapis Han satış ofisi 

Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön