18 / 05 / 2024

Larimar Turizmcilik

Larimar Turizmcilik

Larimar Turizmcilik ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi, 102 bin 592 TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak 2014 tarihinde İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beşiktaş Ortaköy Bölgesi'nde kuruldu.

The Addresss And Emlak Turizmcilik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Addresss And Emlak Turizmcilik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Abdulbakı Dıarbakrlı ve Ahmed A.A.A. ortaklığında kuruldu.

Sapanca Paradise Turizmcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sapanca Paradise Turizmcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Furkan Kandil tarafından kuruldu.

Ky Otelcilik Ve Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Otelcilik Ve Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yeşim Kocatepe tarafından kuruldu.

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bayrak tarafından kuruldu.

Soho Club Restoran Ve Turizmcilik Limited Şirketi kuruldu!

Soho Club Restoran Ve Turizmcilik Limited Şirketi  Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Akyürek tarafından kuruldu.

Larimar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Larimar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert tarafından kuruldu.

Moss Girişim Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Girişim Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Er tarafından kuruldu.

Massi Turizmcilik ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massi Turizmcilik ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Altuntaş ve Zeynep Sayra Altuntaş tarafından kuruldu.

Ramses Organizasyon Turizmcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ramses Organizasyon Turizmcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Sözbir tarafından kuruldu. 

Enk Turizmcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enk Turizmcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Koç tarafından kuruldu. 

Saygın Turizmcilik Ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Turizmcilik Ve Seyahat Limited Şirketi bugün Esenler'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Saygın, Mehmet Köksal ve Gökhan Saygın ortaklığında kuruldu.

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Lamın Jawla Sanneh tarafından kuruldu. 

Aras Grup Yapı İnşaat Ve Turizmcilik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aras Grup Yapı İnşaat Ve Turizmcilik Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semih Doğru tarafından kuruldu. 

Larimar Turizmcilik Haberi

Larimar Turizmcilik

Larimar Turizmcilik ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi, 102 bin 592 TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Larimar Turizmcilik ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Larimar Turizmcilik ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi adres:

MUALLİM NACİ CADDESİ, NO.36...