27 / 04 / 2024

Larissa Kumova bursa

Larissa Kumova bursa

Ömer Kumova İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Larissa Kumova'da fiyatlar 335 bin liradan başlıyor. Proje 3 bin 150 metrekare arsa içinde 2 blok olarak yükseliyor...

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Ömer Kumova İnşaat, Moda Bademli ile rekor kırmayı hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Bursa Larissa By Kumova: Az katlı, çok farklı!

Ömer Kumova inşaatın beklentilerin üstünde bir yaşam sunan son projesi Larissa By Kumova; Bursa’nın yükselen değeri Özlüce bölgesinde planlanmıştır.

Bursa Next by Kumova Hazira'nda teslim!

Ömer Kumova inşaatın ayrıcalığının hissedildiği NEXT; metronun, alışverişin, eğlencenin, sosyal hayatın, sağlığın ve eğitimin yanında… Proje Özlüce’de Özdilek AVM’nin giriş kapısının tam karşısında planlanmıştır.

Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor.Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim edilecek.

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

Bursa Moda Bademli iletişim!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Bursa Moda Bademli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası +90 224 451 39 39 olarak belirlendi.

Bursa Moda Bademli'de 3+1 daireler 700 bin TL'den başlıyor!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Moda Bademli projesinde toplam 157 konut ve 19 villa yer alıyor. Bursa Moda Bademli'de 3+1 daireler 700 bin TL'den başlıyor.

Bursa İnşaat Fuarı'na beklenenin üzerinde katılım gerçekleşti!

Bursa İnşaat Fuar'ına bu yıl ilk defa katıldıklarını söyleyen İnşaat Mühendislik Firması Sahibi Ömer Kumova beklentilerinin üzerinde katılım gördüklerini açıkladı. Kumova, önümüzdeki yıllarda daha çok katılım olacağını öngördü.

Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası: SOHO Kitchen Studio!

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası olarak faaliyete başlayan SOHO Kitchen Studio için 'Mutfak Sohbetleri Vol.1' etkinliğini düzenledi..

Ömer Kumova Larissa 'da maksimum 475 bin liraya!

3 bin 150 metrekare alan üzerine yayılan Larissa By Kumova 'da 38 adet konut bulunuyor, projede 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon çatı dubleksi konutlar mevcut...

Larissa By Kumova Bursa 'da 300 bin liraya!

Larissa By Kumova 'da fiyatlar 300 bin liradan başlıyor, 475 bin liraya kadar yükseliyor. 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon çatı dubleksi konut alternatiflerinin yer aldığı proje 2 blok halinde yükseliyor...

Sevilla By Kumova 'da 850 bin liraya 5+1 villa! Yeni Proje!

Sevilla By Kumova 'da fiyatlar 850 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, Bursa Mudanya Bademli 'de yükselen proje kapsamında 5 oda 1 salon müstakil villalar bulunuyor...

Larissa Kumova bursa Haberi

Larissa Kumova bursa

Ömer Kumova İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Larissa Kumova'da fiyatlar 335 bin liradan başlıyor. Proje 3 bin 150 metrekare arsa içinde 2 blok olarak yükseliyor. 


Bursa Larissa By Kumova: Az katlı, çok farklı!


3+1 ve 5+1 çatı dubleksi olarak tasarlanan projede 38 konut bulunuyor. Teslim tarihi Mart 2015 olarak planlanıyor. Lokasyon olarak sanayi bölgesine, alışveriş merkezlerine ve okullara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Sosyal donatılan arasında fitness center, basketbol sahası, çocuk parkı ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Bugün...