30 / 04 / 2024

Larus Loft satışta

Larus Loft satışta

Mimar Hakan Kıran'ın yeni projesi Larus Loft, satışa çıktı. Larus Loft'un Larus Palas ile alttan birleştirileceğini belirten Kıran, her iki projede yönetimin ortak olacağını ve otel konseptinde bir yönetim sunacaklarını söyledi...

Larus Loft Göktürk'te 24 ay sıfır faiz fırsatı!

Larus markasıyla projeler gerçekleştiren Kıran, metrekaresi 2 bin 700-3 bin 200 dolar arasında değişen 119 daireli Loft'u satışa çıkardı. İstanbul Göktürk'te yükselecek proje 24 ayda tamamlanacak...

Cer Loft satışta! Yeni proje!

Dubai Cityscape Awards'tan ''Az Katlı Konut Prpjesi'' ödülüne sahip olan Cer İstanbul projesinin ''Loft'' bölümünün çok yakında satışa sunulması bekleniyor. Proje Yedikule Hisarı'nın yanı başında konumlanıyor.

Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!

Mimar Hakan Kıran müteahhitliği tarafından İstanbul'da inşa edilen Larus Palas ve Larus Loft projeleri satışa çıktı. 2 projede toplam 170 konut yer alıyor.

Balance Güneşli'de loft rezidanslar satışta!

Balance Güneşli, proje içinde konut olarak kullanıma sunulan loft rezidanslar ile prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu özel yaşam alanları Mart ayı sonuna kadar KDV indirimi avantajıyla satışta…

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satışta!

Toplam 760 daire ve 190 rezidanstan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satışta. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

İnistanbul Lokal’de yeni blok satışta!

İş GYO ve Nef'in Avrupa Yakası Topkapı Davutpaşa’daki konut projesi olan İnistanbul Lokal’de beklenen yeni blok 25 Ekim'e kadar özel ödeme koşullarıyla satışta. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Evleri Emlak Konut'ta ticari üniteler satışta!

Emlak Konut'ta farklı projelerden toplam 366 ticari ünitenin vadeli ve nakit ödeme planı bulunuyor. Proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Başakşehir Evleri Emlak Konut'ta ticari üniteler satışta...

Soyak Konforia Bahçeşehir yarın satışta!

Soyak Konforia Bahçeşehir yarın satışta. Toplamda 5 bin adet daireden meydana gelen projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Antepıa projesinin 3 etabı satışta!

GÜNEYDOĞU'nun en büyük ve temalı konut projesi Antepia projesi toplam 6 etaptan meydana geliyor. Şu an 3 etabı satışta.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya'daki villası 3.9 milyon dolara satışta!

Frank Sinatra'nın 1967'de satın aldığı Palm Springs Kaliforniya'daki villası, 10 yıldır yeni sahibini bekliyor. Yıllar içinde fiyatı 5 milyon dolara kadar çıkan ev, şimdi yüzde 20 indirimle 3.9 milyon dolara yeniden satışta.

Sky Blue İstanbul'da son daireler satışta!

Royal Group tarafından Kartal'da inşa edilen Sky Blue İstanbul'da son 20 daire satışta. Projede 1+1 dairelerin fiyatı 375 bin liradan başlıyor.

Avrupa Konutları Ataköy haftaya satışta!

Avrupa Konutları Ataköy haftaya satışta. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

Larus Loft teslim tarihi!

Larus Loft teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Toplamda 116 tane daireden oluşan proje İstinyepark’a 15 dakika, Karaburun’a 30 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Larus Loft satışta Haberi

Larus Loft satışta


'LARUS' markalı projelerle adından söz ettiren Mimar Hakan Kıran'ın yeni projesi Larus Loft, satışa çıktı. Larus Loft'un Larus Palas ile alttan birleştirileceğini belirten Kıran, her iki projede yönetimin ortak olacağını ve otel konseptinde bir yönetim sunacaklarını söyledi. Yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerinde yükselen projenin yatırım değeri 20 milyon dolar. Larus Loft'ta 1+1, 2+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks olmak üzere 4 farklı tipte toplam 119 daire olacak.


Metrekare fiyatı 2 bin 700 dolar ile 3 bin 200 dolar arasında olan projede daire büyüklükleri 65 ila 182 metrekare arasında değişiyor. Larus Loft'ta kısa bir süre için lansmana özel olarak, 24 ay yüzde sıfır faiz avantajı sunuluyor. Proje kapsamında 1+1 ve 2+1 daireler için birer araçlık, 3+1 ve 4+1 daireler için...