30 / 07 / 2024

Lasagrada Hotel bomonti

Lasagrada Hotel bomonti

Şehrin ortasında kaliteli, şık ve konforlu bir konaklama adresi arayanlar için Osmanbey'de yepyeni bir adres var artık: Lasagrada Hotel İstanbul...

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karakaş ve Burak Yves Güleryüz ortaklığıyla kuruldu.

The House Residence Bomonti yatırımcılarını bekliyor!

Kerten Capital Grubu’nun dünyanın farklı lokasyonlarında başarısını kanıtladığı House Hotel markasının son halkası İstanbul Bomonti'de yer alıyor. 

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Bomonti The House Residence adres!

Bomonti The House Residence adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede; The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Service gibi alanları mevcut

The House Residence Bomonti satış ofisi!

The House Residence Bomonti satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Projede; The House Hotel, The Residence Lounge, The Cafe, The Club Fitness, The Dining Room, The Club Office bulunuyor...

The House Grubu, ilk rezidans projesi için Bomonti’yi tercih etti!

The House Cafe ve The House Hotel zincirleriyle İstanbulluların hayatına giren The House Grubu, şimdi de rezidans yapıyor. Şirket Yenigün İnşaat’la birlikte hazırlandığı The House Residence Bomonti projesinde yeniliklerle birlikte geliyor...

The House Residence Bomonti adres!

The House Residence Bomonti adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor.Projede; The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Services alanları yer alıyor.

Bomonti The House Residence!

Bomonti The House Residence projesinde; The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Services alanları yer alıyor.

The House, “rezidans” markasını Bomonti’ye taşıyor!

Şehrin önemli noktalarında önce The House Cafe ve ardından The House Hotel zincirleriyle konumlanan ve hizmet sektöründe markalaşan The House, büyüme hedefi doğrultusunda “rezidans” markasını Bomonti’ye taşıyor...

The House Residence Bomonti!

The House Residence Bomonti Şişli 'de yükseliyor. Projede The Club Office, The Services, The Garden Terrace, The Residence Lounge, The House Hotel alanları yer alıyor.

Lasagrada Hotel bomonti Haberi

Lasagrada Hotel bomonti

Merkezi konumu, kolay ulaşımı, popüler alışveriş noktaları ve tarihi yerlere olan yakınlığı,  kişiye özel hizmetiyle otel, konaklama sektörüne farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

İstanbul'un kalbi, Osmanbey'de konumlanan Lasagrada Hotel, iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere sunduğu özel konaklama seçenekleri ile öne çıkıyor. Lüks ve konforu bir arada bulabileceğiniz Lasagrada Hotel İstanbul, zarif detaylarını son teknolojilerle harmanlamayı başarıyor.


Şehrin alışveriş ve kültür merkezi Halaskargazi Caddesi üzerinde metro çıkışında hizmet veren Lasagrada Hotel, Rumeli Caddesi’nin yanı başında, Taksim Meydanı’na 15 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Şehri adım adım gezmeyi ve keşfetmeyi sevenlerin yeni cazibe noktası olan otel, yalın çizgisi, özel dekorasyonu ve İtalyan minimalist mimari tarzı ile dikkat çekiyor. Dekorasyonunda kullanılan dünyaca ünlü tasarım ürünleri ile konaklama sektörünün nish markası olmaya aday olan...