27 / 04 / 2024

latin Amerika yatırımları 

latin Amerika yatırımları 

"Evsid Connect Latin Amerika" sanal ticaret etkinliğinde konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Latin Amerika'ya yeni bir lojistik merkezi inşası için çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

İdo Tatlıses'in gayrimenkul yatırımlarını annesi yapıyor!

Amerika’daki DJ’lik eğitiminden sonra Türkiye’ye dönüp kendisini müzik piyasasında bulan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. İdo yatırımlarını annesinin yaptığını söyledi.

ABD'lilerin Türkiye yatırımları devam edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 30'u aşkın üst düzey yöneticiyle bir araya geldiği toplantıda, Türkiye'ye olan yatırımların devam edeceği mesajı netlik kazanırken, darbe girişiminin yatırımcılardaki Türkiye algısını değiştirmediği belirtildi.

RKM Classic Giyim Anadolu'da yatırımlarını artırıyor!

İşadamı Rahmi Koç'un şahsi şirketi RKM Classic Giyim,Türkiye'deki yatırımlarını artırıyor. Türkiye'ye getirdiği Amerika'nın efsanevi markalarından Brooks Brothers'ı da Anadolu'ya yaymayı planlıyor.

Ünlüler gayrimenkul yatırımlarını yurtdışında yapıyor!

Kazandıkaları paraları gayrimenkule yatıran ünlüler artık Türkiye sınırlarını aştı. İşte yatırımlarını, Amerika ve İngiltere'nin de aralarında bulunduğu ülkelere yapan sanatçılar ve yurtdışı adresleri...

Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı!

Türk jet-set'ine Miami'de, Orlando'da ev satan adam anlattı: Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı... En çok talep Miami'de okyanus manzaralı rezidanslara...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

latin Amerika yatırımları  Haberi

latin Amerika yatırımları 

Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSİD) açıklamasına göre, derneğin düzenlediği "Evsid Connect Latin Amerika" sanal ticaret etkinliği başladı. 

NTV'de yer alan habere göre; burada konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, EVSİD'in 2014’ten bu yana ihracat için dünyanın dört bir yanında başarılı adımlar attığını belirterek, "Latin Amerika hemen her sektörde hedeflerimizi yüksek tuttuğumuz bir pazar. Bölgeye yıllık ihracatımız 3 milyar doları aşmış durumda. Bölgeye ihracatımızın toplam ihracatımızdaki payı da yüzde 2 seviyelerinde" bilgilerini aktardı. 

Rakamların genel ticaret açısından çok tatmin edici bir boyutta olmadığını aktaran Gülle, 5,7 trilyon dolarlık ekonomik büyüklüğe ve 646 milyonluk nüfusa sahip olan bu geniş bölgede çok daha fazlasının yapılabileceğini dile getirdi. 

Gülle konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  

"İhracat ailesinin saha neferleri olarak bizler de...