28 / 04 / 2024

Lav ihracat firma sayısı

Lav ihracat firma sayısı

LAV Genel Müdürü Tuğrul Baran, ihracat yaptıkları ülke sayısının 138'e ulaştığını belirterek, "İhracat çalışmalarına başladığımız yeni ülkelerle bu yıl ihracatımız yüzde 10 artıracağız"dedi.

Adıyaman’dan çıkan ürünler 30 ülkeye ihracat hedefine koşuyor!

Polietilen köpük üretimi yapan firma olan Mega Polietilen halihazırda ihracat yaptığı ülke sayısını 30 ülkeye çıkarmayı hedefliyor. 400 personel istihdam eden firma, personel sayısını da 1.000 kişiye çıkaramayı hedefliyor.

Türk lirasıyla ihracat ağustosta geçen seneye göre yüzde 109 arttı!

Türk Lirası ile ihracat yapılan ülke sayısı 164, ihracat yapan firma sayısı ise 6 bin 439 oldu. Türk lirasıyla ihracat ağustosta geçen seneye göre yüzde 109 arttı. İşte haberin devamı..

İzocam ihracat şampiyonu oldu!

İzocam 2019'da gerçekleştirdiği yalıtım malzemesi ihracatı ile En Çok Yalıtım Malzemesi ihracatı Yapan Firma kategorisinde bu yıl da birinci oldu.

Yapı malzemelerinde ihracat hedefi 20 milyar dolar!

Türk yapı malzemeleri sektöründen 71 firma 6-10 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Batimat Paris 2017 Fuarı’na katıldı. Yapı malzemelerinde ihracat hedefinin 20 milyar dolar olduğu açıklandı..

Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na Egeli ihracatçılardan yoğun ilgi!

Egeli ihracatçılar, dünyanın en önemli organizasyonlarından olan Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda 79 firma ile şov yaptı. Bu yıl 16. kez düzenlenen fuar yoğun ilgi gördü.

LAV, ihracat yaptığı ülke sayısını 138'e çıkarttı!

LAV Genel Müdürü Tuğrul Baran, ihracat yaptıkları ülke sayısının 138'e ulaştığını belirterek, "İhracat çalışmalarına başladığımız yeni ülkelerle bu yıl ihracatımız yüzde 10 artıracağız"dedi.

Çelik İhracatçıları Birliği’nin projesine 62 firma katılıyor!

Çelik İhracatçıları Birliği, Ekonomi Bakanlığının ‘Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi’ (URGE) projelerine bir yenisini daha ekliyor. Çelik sektöründe sürdürülebilir ihracat artışını hedefleyen birliğin, yeni projesine 62 firma katılıyor..

Türk doğaltaş sektörü, Çin'e 139 firma ile gitti!

Türk doğaltaş sektörü, en büyük ihracat pazarı olan Çin'de düzenlenen, dünyanın en büyük doğaltaş fuarı Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na 139 firma ile çıkarma yaptı.

Graniser en fazla ihracat yapan firma ödülünü aldı!

SERAMİK sektörünün öncü isimlerinden Graniser, Ege İhracatçı Birlikleri’nin en fazla ihracat yapan firma ödülüne bu yıl 3. kez sahip oldu. Ödül töreninde, Genel Müdür Yardımcısı Baybars Genç açıklamalarda bulundu.

Graniser Ege'de 3 yıldır ihracat şampiyonu oluyor!

Seramik sektörünün öncü ismi Graniser, Ege İhracatçı Birlikleri’nin düzenlediği "İhracatın Yükselen Yıldızları Ödül Töreninde” kategorisinde en fazla ihracat yapan firma ödülüne bu yıl 3. kez sahip oldu.

Vestel 1 milyar dolarlık ihracat hedefliyor!

Vestel, Köln’de düzenlenen, 200 firmanın katıldığı Living Kitchen Fuarı’nda 58 farklı beyaz eşya ve ankastre ürünüyle yer aldı. Firma 1 milyar dolarlık ihracat hedefliyor..

Özçete Karo 2015'te Rusya ve Afrika'ya ihracat yapacak!

Zemin kaplama ve yapı elamanları alanında faaliyet gösteren Özçete Karo, 2015 yılında ihracat atağına geçmeyi hedefliyor. Firma, 2015 yılında Rusya ve Afrika'ya ihracat yapacak..

Çinli güneş paneli üreticileri ABD'ye Türkiye'den ihracat sağlıyor!

ABD'nin Çinli güneş paneli üreticilerine getirdiği antidamping Türkiye'ye yaradı. Yüksek vergi nedeniyle sıkıntı yaşayan Çinli firmalar ABD'ye Türkiye üzerinden giriyor. Firmalardan CSUN, ABD'ye Türkiye'den ilk ihracat yapan firma ünvanını aldı.

Lav ihracat firma sayısı Haberi

Lav ihracat firma sayısı

Dünyada 6. büyük cam üreticisi olan LAV, Almanya-Frankurt'ta düzenlenen uluslararası mobilya, dekorasyon, aksesuar ve hediyelik eşya fuarı Ambiente'de uluslarası iş ortaklarıyla buluştu. 94 ülkenin katıldığı fuarda LAV, ihracat yaptığı ülkelere 8 tanesini daha ekledi. 



Dünyanın sayılı cam üreticilerinden LAV, sektörün en önemli duraklarından Almanya- Frankuıfta 13-17 Şubat tarihlerinde düzenlenen 25. Ambiente Fuarı'na katıldı. 18 yıldır fuara katılan LAV, Ambiente'deki 330 metrekarelik standmda uluslararası is ortaklarını ve fuar ziyaretçilerini ağırladı. Camın ışıltısını sofralara taşıyan LAV koleksiyonları, uluslararası sektör profesyonellerinin büyük beğenisini topladı. 

Sektörün en önemli fuarının ardından açıklamada bulunan LAV Genel Müdürü Tuğrul Baran, ihracat yaptıkları ülke sayısının 138'e ulaştığını belirterek, şunları söyledi: "Sektörün en önemli fuarlarından Ambiente'de bir Türk markasının özgün tasarımlarını sergilemekten büyük onur duyduk. Fuarda yeni iş ortaklıkları kurma...