29 / 04 / 2024

Adıyaman’dan çıkan ürünler 30 ülkeye ihracat hedefine koşuyor!

Adıyaman’dan çıkan ürünler 30 ülkeye ihracat hedefine koşuyor!

Polietilen köpük üretimi yapan firma olan Mega Polietilen halihazırda ihracat yaptığı ülke sayısını 30 ülkeye çıkarmayı hedefliyor. 400 personel istihdam eden firma, personel sayısını da 1.000 kişiye çıkaramayı hedefliyor.



Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Mega Polietilen firmasının açılış törenine katıldı. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkanı Eda Özhan açılışta, Polietilen köpük üretimi yapan firmanın 30 ülkeye ihracat hedeflediğini belirtti.

“Adıyaman’da 135 bin metre kare alanı kullanarak 46 bin dekarını üretime bir yıl içerisinde hazır hale getirdik. Mevcutta 400 personelimizi istihdam ediyoruz. Hedeflerimiz içerisinde bin personel çıkabilmek ve daha ötesine ulaşmak”

 Adıyaman’dan çıkan ürünler 30 ülkeye ihracat hedefine koşuyor!

YATIRIMLARI TEŞVİK SİSTEMİMİZ KAPSAMINDA DESTEKLEDİK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Besni ilçesinde Mega Polietilen'in açılışını gerçekleştirdi. Türkiye'ye değer katan her girişimin yanında olduklarını ifade eden Bakan Varank şunları söyledi:

"Mega polietilen şirketinin burada yaptığı tüm yatırımları biz teşvik sistemimiz kapsamında destekledik, desteklemeye devam edeceğiz. Şu anda firmanın Bakanlığımızdan aldığı 3 ayrı teşvik belgesi bulunuyor. Bu belgelerle birlikte kendilerine biz önemli avantajlar sağlıyoruz. Emin olun ki biz bu destekleri hiçbir zaman bir maliyet olarak da görmüyoruz.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön