18 / 05 / 2024

lavist yapı firması

lavist yapı firması

Lavist Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Hüseyin Demir ve Özcan Yılmaz tarafından kuruldu...

Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi!

Başkent Ankara'da yer alan Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi...

Denizli'de belgede sahtecilik operasyonu! Yapı denetim firması sahipleri tutuklandı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nde bir yapı denetim firması tarafından resmi belgede sahtecilik yaptığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.

Ücretlerini alamayan işçiler inşaat firması önünde eylem yapıyor!

Bir inşaat firmasının Cezayir'deki şantiyesinde çalışan ve ücretlerini alamadıklarını iddia eden işçiler, firmanın Bakırköy'de bulunan binası önünde 9 gündür eylem yapıyor.

Hamit Altıntop'tan yapı firmasına 'ayıplı mal' davası!

Galatasaray'ın eski topçusu Hamit Altıntop, Kemerköy’deki lüks villasının inşaatı için 2 milyon TL'ye yapı firmasıyla anlaştı. Fakat  ev kendisine eksik teslim edilince şirkete ‘ayıplı mal’ davası açtı.

Sur Yapı en iyi yapı inşaat firması seçildi!

Sur Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1’inci seçildi. Sur Yapı, bünyesinde bulunan nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına katkı sağlıyor.

264 yapı denetim firması işten men edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapı denetim firmaları sıkı bir denetime girdi. Denetlenen 264 denetim firmasına ‘işten men’ cezası verildi. 

536 yapı denetim firması işten men edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin sıkıntılı bulduğu yapı denetim sistemine geçtiğimiz yıl sıkı bir denetim yapıldı. Denetlenen ve sıkıntılı olan 536 yapı denetim firmasına ‘işten men’ cezası verildi..

Çevre ve Şehircilik'ten 16 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 16 yapı denetim firması hakkında geçici durdurma kararı verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO Yapı Denetim Firması sözleşmesinin feshi davası!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Yapı Denetim Firmasının sözleşmesinin feshi davasının gelişmelerini paylaştı.

Fas’ta tramvay hattı ihalesini Yapı Merkezi firması kazandı!

Kazablanka Belediyesi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kazablanka şehri 2’inci etap tramvay hattı ihalesini Türkiye’den katılan Yapı Merkezi firmasının kazandığı belirtildi.

Yapı Kredi Koray yapı denetim firması dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Yapı Denetim Firmasının sözleşmesinin feshi nedeniyle açılan davaya ilişkin güncellemesini yayınladı.

Çevre ve Şehircilik'ten 5 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, eksik çekirdek personeli istihdam etmeyen 5 yapı denetim firmasının yapı izin belgelerine geçici olarak el koymuştur. Karar bugün Resmi Gazete'de yayınlandı...

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu 210 günde tamamlanacak!

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı'nın yapım ihalesi geçtiğimiz ay yapılmıştı. İzmit Belediyesi yetkilileri, ihaleye katılan 14 firma içinde en düşük teklifi veren(3 milyon 29 bin 61 TL) AK Yapı firmasının kazandığını açıkladı.

lavist yapı firması Haberi

lavist yapı firması


Lavist Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Hüseyin Demir ve Özcan Yılmaz tarafından kuruldu. Lavist Yapı'nın ofisi İstanbul Beylikdüzü'nde yer alıyor.



İş konusu;


İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, tadilat dekorasyon ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...