02 / 05 / 2024

Lazzoni Mobilya nın yeni projesi

Lazzoni Mobilya nın yeni projesi

Lazzoni Mobilya, turizmdeki ilk yatırımını Sütlüce'de yapıyor. Lazzoni Hotel'in 120 milyon liraya mal olacağını söyleyen Lazzoni Mobilya'nın patronu Yaşar Kababulut otelle ilgili merak edilen soruları cevapladı.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Kardem Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardem Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Karadeniz tarafından kuruldu.

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Moltajı Hagh tarafından kuruldu.

Momo Dizayn Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momo Dizayn Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Değirmenci tarafından kuruldu. 

Egemir Mimarlık Mobilya İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egemir Mimarlık Mobilya İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emine Bacara tarafından kuruldu.

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Aldemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Dekovizyon Mobilya İnşaat Dekorasyon Gıda ve Baskı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dekovizyon Mobilya İnşaat Dekorasyon Gıda ve Baskı Dış Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Baskı tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İstanbul Referans Mimarlık Proje Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Referans Mimarlık Proje Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Korhan Kakız tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Qartconcept Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qartconcept Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Levent Şenay tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Artıpro Mobilya İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıpro Mobilya İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile H. Hısham Abdeın ve Hısham Fahmı Abdeın ortaklığında kuruldu.

Lazzoni Mobilya’dan evinize Lena ve Gola büyüsü!

Eğer ''Oturma odam herkesinkinden farklı olmalı'' diyenlerdenseniz size hitap eden sıra dışı tasarımlara imza Lazzoni Mobilya’nın kişiye özel tasarladığı Lena ve Gola tam size göre!

Lazzoni Mobilya nın yeni projesi Haberi

Lazzoni Mobilya nın yeni projesi

Mobilya sektöründe kişiye özel tasarımlarıyla tanınan Lazzoni, 5 yıldızlı oteli ile turizme hızlı giriş yaptı. Önümüzdeki ay Sütlüce'de faaliyete geçecek olan Lazzoni Hotel, yine Lazzoni Mobilya tasarımlarıyla özel dekore edilirken; beğendiğiniz her mobilyanın aynısını sipariş verme olanağı tanıyor. 132 oda 275 yatak kapasitesinde tasarlanan otelin inşaatında Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut ile bir araya geldik ve yatırımları hakkında konuştuk. 

 Turizm işine neden girdiniz? 

Biz direkt hizmet sektörü odaklı çalışıyoruz. Ben üçüncü kuşağım. Yani 1896'larda benim dedemin yaptığı ve şu anda mimarlık fakültelerinde ders olarak okutulan 'Serender'le başlayan bir üreticilik. O bölgenin yapı adına yapılan en önemli olayı. Birçok otelin içini biz yaptık. Şimdi de tecrübemizi otele kullanacağız. 

 Neden Haliç? 

2010'da burası nasip oldu, arsa çok çok önemli, doğru bir yerde olması...