19 / 05 / 2024

lcw yurtdışındaki 100. mağazası

lcw yurtdışındaki 100. mağazası

2023 yılında Avrupa’nın en başarılı üç hazır giyim markasından biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, Mostar’da açtığı 100’üncü mağazası ile global arenaya açıldığı 2009 yılından bu yana yaptığı yatırımlarını yüzde 25 büyüttü...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Kömür fiyatlarındaki 100 dolarlık artış çimentoya 15 dolar yansıyor!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği (TÜRKÇİMENTO) Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilimin sektörüne olan etkisini değerlendirdi. Kömür fiyatlarındaki 100 dolarlık artış çimentoya 15 dolar olarak yansıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki faaliyetleri TBMM'de!

Müteahhitlik firmalarının yurtdışındaki faaliyetleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İtalya Biccari kasabasındaki 100 ev 1 euroya satışa çıktı!

İtalyan'ın Biccari kasabasında bulunan 100 adet ev 1 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Mülklerin fotoğrafları ve haritaları yakında belediye binasının web sitesinde çevrimiçi olarak yayınlanacak.

Tekfen İnşaat, 100 milyon dolarlık projeye tekrar başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, projeye yeniden başlıyor.

Giovane Gentile yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı!

Dünyada yaşanan pandemi sürecine rağmen, Giovane Gentile, yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı...

Vakıf Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL tutarındaki 100 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay aldı. 

Türk müteahhitler yeni proje tutarını 35 milyar dolara çıkaracak!

Türk Müteahhitler, yurtdışındaki yeni proje tutarını Cumhuriyetin 100’üncü yılında 35 milyara, 2030 yılında ise 50 milyar dolara yükseltecek uluslararası inşaat pazarından alınan payını yüzde 7’ye çıkaracak.

Tudors yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı!

Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan Tudors, yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı. Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da mağaza açan Tudors'un 15 ülkedeki toplam mağaza sayısı 212'e ulaştı.

Yurtdışındaki konut yatırımcıların Türkiye cazibesi artıyor!

Kurlarda yaşanan artış Türkiye'nin gayrimenkul konusunda yurtdışındaki yatırımcı için cazibesini artırıyor...

Türkler yurtdışındaki liman yatırımını 29'a çıkardı!

Türk şirketlerinin yurtdışındaki liman yatırımları 29'a ulaştı. Satın alınan veya ortak olunan liman sayısının ilerleyen yıllarda 50'yi bulması planlanıyor.

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

lcw yurtdışındaki 100. mağazası Haberi

lcw yurtdışındaki 100. mağazası

Moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, yurt dışında 100 mağazaya ulaştı. 2023 yılında Avrupa’nın en başarılı üç hazır giyim markasından biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, Mostar’da açtığı 100’üncü mağazası ile global arenaya açıldığı 2009 yılından bu yana yaptığı yatırımlarını yüzde  25 büyüttü.


Türkiye’nin moda perakende lideri LC Waikiki, global marka olma yolcuğunda önemli bir adım daha attı ve yurt dışındaki 100’üncü mağazasını açtı. LC Waikiki Bosna Hersek’in Mostar kentindeki 100. Mağaza açılışını 24 Eylül 2014, Çarşamba günü düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu. LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük ve   


LC Waikiki Uluslararası Mağazacılık Genel Müdürü Yenal Gökyıldırım ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısına Türkiye’den bir grup basın mensubu katılırken, Bosna-Hersek basını da  yoğun ilgi gösterdi. 

Global marka olma yolunda yatırımlar devam...