29 / 04 / 2024

le figaro istanbul

le figaro istanbul

Fransa'nın önemli gazetelerinden Le Figaro, İstanbul'un Nişantaşı ve İstinyePark'taki şık mağazaları ile Milano, Paris, Londra gibi moda merkezlerinden farksız hale geldiğini yazdı.

Dün rekor kıran Borsa İstanbul bugüne düşüşle başladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi dün yüzde 2,69 artışla günü 5.732,86 puandan kapatarak tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirmişti. Bugüne ise yüzde 0,14 düşüşle 5.725,06 puandan başladı.

Borsa İstanbul yeni güne yükselişle başladı!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni güne yüzde 0,26 yükselişle 5.200,23 puandan başladı.

Borsa İstanbul yeni güne yüzde 0,55 yükselişle başladı!

Yatırımların son dakika gelişmelerini merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,55 yükselişle 5.280,54 puandan başladı.

Borsa İstanbul yeni haftaya yükselişle başladı!

Yatırımcıların gündemindeki yerini koruyan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,18 yükselişle 5.485,47 puandan başladı.

Borsa İstanbul haftanın son gününe yükselişle başladı! Yatırımcılar dikkat! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,32 yükselişle başladı. İşte Borsa İstanbul'daki son gelişmeler...

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

Borsa İstanbul, yeni haftaya düşüşle başladı! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,08 düşüşle 4.451,86 puan seviyesinden başladı. İşte Borsa İstanbul'daki son durum...

Borsa İstanbul güne yüzde 0,16 düşüşle başladı! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,16 düşüşle 3.928,08 puandan başladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da askıya çıkan imar planları SMS'le cepte!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şeffaf ve katılımcı anlayışla "Askıda Plan SMS'le" hizmetini hayata geçiriyor. 

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, Le Corbusier’yi Ankara’da ağırlıyor!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünün fotoğraflarını önce mart ayında açılan bir sergi ile İstanbul’da, ardında da nisan ayında İzmir’de izleyicilerle paylaşmıştı.

Mimar Le Corbusier İstanbul’da ağırlandı!

İstanbulSMD, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünü, Fondation Le Corbusier’nin desteği ve Seranit Grup’un sponsorluğunda gerçekleştirilen sergi ile izleyicilere açıldı.

İstanbulSMD, Le Corbusier'i İstanbul’da ağırlıyor!

İstanbulSMD, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünü, Fondation Le Corbusier’nin desteği ve Seranit Grup’un sponsorluğunda gerçekleştireceği sergiyle izleyicilere açıyor.

Dünyadaki gökdelen sayısı 1.040'a ulaştı!

Dünyadaki gökdelen projeleri hızla artarken, 2015 yılında bu konuda yeni bir rekor kırıldı. Le Figaro gazetesinde yer alan habere göre, dünyadaki gökdelen sayısı 1.040'a ulaştı.

le figaro istanbul Haberi

le figaro istanbul

Le Figaro'da yayınlanan, “İstanbul, Modanın Yeni Adresi” başlıklı yazıda, İstanbul'un özellikle moda devlerinin kentte faaliyete geçmesiyle birlikte son yıllarda gösterdiği olağanüstü gelişmeye dikkat çekildi. Yazıda, dünya çapındaki markaların İstanbul'da mağaza açmak için sıraya girdiği vurgulanarak, “İstanbul Avrupa'nın en sıcak alışveriş adreslerinden biri haline geliyor” ifadesine yer verildi. Bottega Veneta, ChloÈ, Dolce& Gabbana, Etro, Fendi, Jimmy Choo, Paul Smith ve Yves Saint Laurent gibi dev markaların İstanbul'da ilk mağazalarını açmak için İstinyePark'ı tercih ettiklerine işaret edilen yazıda, “İnanmak için görmek gerekiyor. Ne Paris'teki Montaigne, ne Milano'daki Montenapoleone, ne de Londra'daki New Bond caddesindesiniz... İstanbul'un Nişantaşı bölgesindesiniz”...