18 / 05 / 2024

Le Meram İnşaat iletişim

Le Meram İnşaat iletişim

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Asadı, Marah Alasadı, Lujaın Alasadı, Rama Alasadı ve Enass Elhamed ortaklığında kuruldu.

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Burak Köle tarafından kuruldu.

Yüzgüleç Nalburiye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzgüleç Nalburiye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Sulhaddin Yüzgüleç tarafından kuruldu.

Meram Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meram Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi Ve E-Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Omar Ayesh tarafından kuruldu.

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadı Hosseın tarafından kuruldu.

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.1 milyar TL olacak!

İptal edilen Denizli Şehir Hastanesi için yeni ihale gerçekleşti. İhale  1 milyar 189 milyon TL’ye Ermit Mühendislik İnşaat İle Özge İnşaat İş Ortaklığı’na verildi.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Yüzgüleç Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzgüleç Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Yüzgüleç ve Veysel Yüzgüleç ortaklığında kuruldu.

Le Niche Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Le Niche Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Zeynep Melike Baykal ve Arzu Çelik ortaklığında kuruldu.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Keser ve Mustafa Harputoğlu tarafından kuruldu. 

Le Meram İnşaat iletişim Haberi

Le Meram İnşaat iletişim

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Asadı, Marah Alasadı, Lujaın Alasadı, Rama Alasadı ve Enass Elhamed ortaklığında kuruldu.

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:  ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Kemalpaşa Mh.Mahmudiye Çeşmesi Sk.Şamdancı İşh.No:12/29...