07 / 07 / 2024

LED teknolojileri

LED teknolojileri

Eric Rondolat, LED teknolojilerin enerji verimliliğinin yanı sıra, şehirlerde ve çalışma hayatında güvenlik sağladığını kaydetti. Rondolat “Bir depoda LED aydınlatmadan sonra iş kazaların yüzde 52 azaldığını gözlemledik” dedi

Tarihi köprülere LED ve kamera sistemleri yerleştirilecek!

Hırsızların gazabına uğrayan Mimar Sinan’ın, Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Silivri’deki köprüleri teknolojik LED sistemiyle yeniden aydınlatılacak. Ayrıca tarihi köprülere kamera sistemi de yerleştirilecek.

Pendik Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi açıldı!

Pendik Kurtköy'deki Sabancı Üniversitesi Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla açıldı.

ETA Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ETA Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Kemal Elmas, Tolga Gündüzpolat, Ender Akarsu ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Mira Kent Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mira Kent Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kaan Erçin tarafından kuruldu.

Aveka Çevre Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Aveka Çevre Teknolojileri Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Başakşehir 'de Ayla Özgür tarafından kuruldu.

Yalıtımsan Modern Yapı ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıtımsan Modern Yapı ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Serdil Burak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Pendik, Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

ANKOMAK Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı 1 Haziran'da!

Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı - ANKOMAK; 2016 yılında 21.kez kapılarını açıyor. Fuara sektörün öncü isimlerinin de katılması bekleniyor.

Yeşil Ağaç Çevre Teknolojileri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Ağaç Çevre Teknolojileri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Faruk Çelik tarafından 1 milyon TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Erkılıç Caddesi'nde kuruldu.

Dovka Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dovka Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Öznur Egül Uludere tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Kılıçarslan Caddesi'nde kuruldu.

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

22. Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı.

Vodafone Arena'ya LED panolar yerleştirilecek!

Fikret Orman’ın son hamlesi ‘LED’ panolar oldu. Vodafone Arena’nın dış cephesine boydan boya LED panolar yerleştirilecek. Saati 50-100 dolardan kiralanacak. Kulübe ciddi bir gelir kaynağı daha oluşacak.

Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na Egeli ihracatçılardan yoğun ilgi!

Egeli ihracatçılar, dünyanın en önemli organizasyonlarından olan Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda 79 firma ile şov yaptı. Bu yıl 16. kez düzenlenen fuar yoğun ilgi gördü.

LED teknolojileri Haberi

LED teknolojileri


Aydınlatma sektöründe her geçen gün pazar payını arttıran LED teknolojileri, 2016’da pazar lideri olacak. LED teknolojilerin yüzde 36 pazar payına ulaştığını, 2016’da ise yüzde 55’e kadar ulaşabileceğini tahmin ettiklerini söyleyen Philips Global Aydınlatma CEO’su Eric Rondolat, LED teknolojilerin enerji verimliliğinin yanı sıra, şehirlerde ve çalışma hayatında güvenlik sağladığını kaydetti. LED ile yüzde 80’e varan enerji tasarrufu sağlandığını hatırlatan Rondolat “Bir depoda LED aydınlatmadan sonra iş kazaların yüzde 52 azaldığını gözlemledik”...