01 / 07 / 2024

leed silver nedir

leed silver nedir

Dedeman Grubu, Dedeman İstanbul’dan sonra bu kez de Park Dedeman konsepti ve Dedeman konukseverliği ile İstanbul’un merkezinde, Levent’te hizmet vermeye başladı.

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Park Dedeman, Leed Silver unvanına aday!

Dedeman Grubu, Dedeman İstanbul’dan sonra bu kez de Park Dedeman konsepti ve Dedeman konukseverliği ile İstanbul’un merkezinde, Levent’te hizmet vermeye başladı.

Levent Şeker Kule'de yaşam başladı!

LEED Silver Adayı A sınıfı ofis binası Levent Şeker Kule'de yaşam başladı. Büyükdere Caddesi üzerinde hayata geçirilen projede ofislerin alanları minimum 500 metrekareden oluşuyor.

Bulvar 216 projesin LEED sertifikası aldı!

Türkiye’nin ilk yeme-içme destinasyonu Bulvar 216, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından geliştirilen Çevre Dostu Bina Sertifikası LEED’i, Silver Kategorisinde kazanma hakkına sahip oldu.

Soyak O2'de ödemeler 1 yıl sonra yapılıyor!

Yeşil bina olarak tasarlanan ve LEED Silver sertifika adayı olan Soyak Siesta'nın son etabı 02'de 2+1 dairelerin fiyatları 198 bin 500TL'den başlıyor. Soyak O2'de ödemeler 1 yıl sonra yapılıyor.

İntifa hakkının terkini nedir?

Gayrimenkul ile ilgili bir hak olan intifa hakkı sahibi kişiler, söz konusu gayrimenkul üzerinde yararlanma hakkına sahip olur. Peki intifa hakkının terkini nedir? İşte yanıtı...

Prefabrik konut nedir?

Özellikle bağ evi, yayla evi, yazlık ev, kışlık ev gibi yapılar için kullanılan prefabrik konut nedir, detayları haberimizde...

Kuvvetlendirilmiş şahsi haklar nedir?

Şahsi haklar, sözleşmenin diğer tarafına karşı sürülebilen hakları ifade ediyor. Peki kuvvetlendirilmiş şahsi haklar nedir? İşte yanıtı...

İyiniyet ilkesi nedir?

Türk Medeni Kanunu'nda açıklamasına yer verilen iyiniyet ilkesi nedir, detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...a

376. dilekçe nedir?

Vergiden kaynaklanan cezaların azaltılması talebini içeren 376. dilekçe nedir, detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Hak nedir?

Hukuki bir kavram olan "Hak" neyi ifade ediyor? Gayrimenkul hukuku açısından hak nedir, detayları haberimizde...

leed silver nedir Haberi

leed silver nedir

Dedeman Grubu, Dedeman İstanbul’dan sonra bu kez de Park Dedeman konsepti ve Dedeman konukseverliği ile İstanbul’un merkezinde, Levent’te hizmet vermeye başladı. Park Dedeman Levent, iş ve tatil amaçlı ziyaretler, toplantı ve davetler için şehrin kalbinde yeni bir alternatif oluyor. Park Dedeman Levent, şehrin eğlence ve sanat mekanlarıyla, kültürel miras ve zenginliklerinin bulunduğu tarihi yarımadaya kolaylıkla ulaşılabilecek bir noktada. LEED Silver sertifikalı çevre dostu yapısı ve modern mimarisi, Park Dedeman Levent’i şehir otelciliğinin örnek yapılarından biri olarak öne çıkarıyor.


Yepyeni bir lezzet durağı

İstanbul’da Park Dedeman Levent’in bünyesinde hizmet verecek olan ünlü et restoranı Butcha Steakhouse orijinal reçetelerle hazırlanan gurme et yemeklerinin ağırlıklı olduğu leziz menüsü ve zengin şarap kavıyla yalnızca otel misafirlerinin değil, dışarıdan gelenlerin de öğle ve akşam yemekleri için...