25 / 07 / 2024

lefkoşa aydınlatma projesi ihalesi vestel

lefkoşa aydınlatma projesi ihalesi vestel

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (KIBTEK) düzenlediği LED Aydınlatma dönüşümü ihalesinin ilk etabı olan Lefkoşa Bölgesindeki 10 bin adet yol armatürü değişimi projesini Vestel-Çeliksan konsorsiyumu kazandı.

TOKİ Aydın projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 228 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesi için yeni tarih açıklandı. İşte TOKİ Aydın projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Aydın projesi için beklenen tarih geldi! 228 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 228 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Aydın projesi için tarih resmen belli oldu! 228 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesi için tarih resmen belli oldu... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek 228 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Aydın projesi için son dakika müjdesi geldi! 196 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesi için son dakika müjdesi geldi...Yalnızca tek bir ilçede inşa edilecek 196 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Aydın projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 390 yeni ve ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesi için start verdi. TOKİ'nin merakla beklenen Aydın projesi Söke ilçesinde inşa edilecek. Projede 390 adet konut ve 8 adet dükkan yer alacak.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Ali Pilli: Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastane 500 yataklı olacak!

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastanenin temellerinin bu yıl içinde atılması sözü verdiklerini ve bu hedef için çalışmaların başladığını açıkladı...

Genel Aydınlatma Yönetmeliğinde Değişikliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Genel Aydınlatma Yönetmeliğinde Değişikliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31031 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Genel Aydınlatma Tebliğinde değişiklik!

Genel Aydınlatma Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31031 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Alparslan Türkeş Müzesi Lefkoşa'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Lefkoşa'da müzeye dönüştürülen MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğduğu evin açılışı gerçekleştirildi.

Mkc Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hekim Öztürk tarafından kuruldu.

lefkoşa aydınlatma projesi ihalesi vestel Haberi

lefkoşa aydınlatma projesi ihalesi vestel

Lefkoşa Vestel LED ile aydınlanacak

KKTC’ye yıllık 8,5 milyon TL tasarruf ettirecek LED projesinin ilk fazını Vestel yapacak

 

KIBTEK tarafından düzenlenen ihale kapsamında, toplam 55 bin adet yol armatürünün LED’e dönüşümü hedefleniyor. Dünyada çok az örneği bulunan dönüşüm projesi tamamlandığında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yıllık 19 milyon kWh ve 8,5 milyon TL tasarruf sağlanacak.

      

KKTC’nin LED dönüşümüne yönelik yapılmış ilk ve tek girişimde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan şöyle konuştu:

“Vestel Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilen, yerli üretim ve tasarım LED sokak aydınlatma armatürleri ile ülke genelinde yüzde 90 enerji tasarrufu hedefliyoruz. Vestel LED Aydınlatma olarak KKTC’de olduğu gibi Türkiye’de de aynı dönüşümü gerçekleştirmeye adayız.”

Rekortmen LED yol aydınlatma ürünü kullanılacak 

Türkiye’de LED aydınlatma...