25 / 05 / 2024

lefkoşa istanbulun kardeş şehrimi

lefkoşa istanbulun kardeş şehrimi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Lefkoşa ile İstanbul arasında imzalanacak olan ‘Kardeş Şehir’ protokolü ile yavru vatan KKTC’ye ve Lefkoşa’ya daha da yakın olacaklarını söyledi....

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Kıbrıs'ta 12 yıldır çözüm bekleyen tapular arsa sahiplerine teslim edildi!

Lefkoşa'nın Kermiya bölgesindeki arazilerinin tapuları bugün 105 kişiye teslim edildi. 12 yıldır çözüm bekleyen tapular bugün arsa sahiplerine kavuştu.

Kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Tapu iptal davaları, ayni haklara zarar verecek nitelikte olan, usulsüz ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle açılan davalardır. Genelde tescil davası ile açılan bu tür davalardan biri de kardeşler arası tapu iptal davasıdır. Peki kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Bankanın mobil uygulamasındaki açığı fark eden pompacı kardeşler 16 milyar TL'yi cebe indirdi

Samsun'da bir benzin istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan kardeşler bir bankada açtıkları maaş hesabıyla milyarlarca lirayı cebe indirdi. Mobil uygulamadaki açığı fark eden gençler iki günde inanılmaz bir servet yaptı.

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 340 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Koç tarafından açıldı.

Murat Kurum: Yarın inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da geçen yıl 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı. Kurum, "Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz" dedi.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tatar'a yeni cumhurbaşkanlığı makamı önerisi!

Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  KKTC Cumhurbaşkanlığı makam inşaatı için açıklamalarda bulundu.

lefkoşa istanbulun kardeş şehrimi Haberi

lefkoşa istanbulun kardeş şehrimi


KKTC Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Sütlüce’deki Yatırım ve Hizmetleri Bilgilendirme Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Kadir Topbaş, Lefkoşa ile İstanbul arasında imzalanacak olan ‘Kardeş Şehir’ protokolü ile yavru vatan KKTC’ye ve Lefkoşa’ya daha da yakın olacaklarını söyledi.


Türkiye’nin ve İstanbul’un desteğinden her zaman büyük onur duyduklarını ifade eden Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu da İstanbul’da son 10 yılda yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade ederek, Lefkoşa’nın imzalanacak protokolle İBB’nin bilgi ve deneyimlerinden yararlanacağını...