30 / 06 / 2024

lefkoşada tatil bölgeleri

lefkoşada tatil bölgeleri

Girne'nin Beyaz, Lefkoşa'nın Yeşilköy ve Kumsal bölgelerinde arsa almak için acele edin. İmar ve emsali artırılan arazilere 10 katlı konut projeleri inşa etmek hala mümkün.

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde ücretler ödendi ama bölgeleri bile belli değil! TOKİ neden sessiz kalıyor?

TOKİ İlk Evim Arsa projesinden hak sahibi olanların adaları, parselleri, bölgeleri bile belli değil. Peki TOKİ İlk Evim Arsa projesinde son durum ne? CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba'dan tepki... 

Arazi yatırımı yapacaklar dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı başkent Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı...

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Tatil bölgelerindeki konut piyasası ivme kazanmaya devam ediyor! O illerde yaşayanlara talih kuşu kondu!

Tatil bölgelerindeki konut piyasası, 2023 Temmuz ayı itibarı ile ivme kazanmaya devam ediyor. Özellikle Muğla, Antalya ve Balıkesir İlçelerinde konut fiyatları ve yatırım getirileri rekor seviyelere ulaştı.

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31493 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum'daki OSB bölgeleri ve fabrika sayısı mecliste!

Erzurum'da bulunan organize sanayi bölgeleri ile toplam fabrika sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile sanayi yangınlarına müdahale etmek üzere özel teçhizatlı OSB İtfaiye Merkezi kurulması planlanıyor.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile organize sanayi bölgelerinin şehir dışına taşınması amaçlanıyor.

lefkoşada tatil bölgeleri Haberi

lefkoşada tatil bölgeleri

Kıbrıs'ta 2011 yılında bakanlar kurulu kararı ile Girne ve Lefkoşe'nin bazı bölgelerinde imar değişikliği yapıldı. Yapılan değişikliklerle Lefkoşa'nın Yeşilköy ve Kumsal bölgelerinde imar artışı, Girne'de "Beyaz Bölge" olarak tanımlanan yerlerde ise hem imar hem emsal artışı oldu. Hükümetin hazırladığı "Girne Beyaz Bölge Emirnamesi" ve Şehircilik Dairesi'nden alınan onayla, Girne'de 10 kat yüksekliğinde binalar inşa edilmeye başladı. Girne şehir merkezinde Bedrettin Demirel Caddesi Gülbahar Sokak'ta tek katlı bir evin yıkılarak yerine yedi katlı bir binanın inşa edilmesiyle başlayan sürecin ardından, beyaz bölgelerde 10 katlı binaların inşa edilmesi ile devam etti. Girne Belediyesi ve Şehir Plancıları Odası imar ve emsal artışına karşı çıksa da yasa hala yürürlükte. Girne Beyaz Bölge'de yüzde 200 emsal artışı verilen arazilerde çok sayıda yüksek katlı bina...