18 / 05 / 2024

Legrand internet semineri

Legrand internet semineri

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand, Alçak Gerilim Dağıtım Panoları ve XLPro Pano Dizayn Programı’ nı 8 Kasım tarihinde saat 10:30 – 12.00 arası internet üzerinden canlı olarak düzenlenen seminerde anlattı

Denizli'de Güvenli İskele Semineri düzenlenecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen "Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi" semineri, Denizli’de düzenlenecek.

Ankara'da 'Güvenli İskele' semineri yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, TOBB ve ATO'nun birlikte düzenlediği "Güvenli İskele, İskelede Güvenlik" semineri ATO Meclis Salonu'nda yapıldı.

ATO Güvenli İskele-İskelede Güvenlik semineri 7 Nisan'da!

Ankara Ticaret Odası, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ortaklaşa, inşaat sektöründe iş kazalarının önlenmesine yönelik ‘Güvenli İskele – İskelede Güvenlik’ semineri düzenleniyor.

Legrand ürünleri Bauhause'larda!

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand, dünyanın en üst standartlarına sahip ürünlerini tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor.

Kira beyannamesi internet vergi dairesinden verilir mi?

Kira gelir vergisi, Gelir Vergisi Kanunu gereğince, taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen kira gelirleri için ödeniyor. Peki, kira beyannamesi internet vergi dairesinden verilir mi?

Konya Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri düzenlendi!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi personeline İmar Ve Şehircilik semineri verildi. Semineri belediye Meclis salonunda Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Abdurrahman Keleş verdi..

Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri verildi!

Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri verildi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "İmar ve yapı denetimi belediyeler için önemli. Bu alanlarda çalışan personelimizin, kanun ve yönetmeliklere hakim olması gerekiyor. " dedi.

İMO'dan meslek mensuplarına zemin etüd semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi, meslek mensuplarına ZEMİN ETÜDÜ ile ilgili bir Eğitim Semineri hazırladı. Seminer 21 - 22 - 28 - 29 Mart tarihlerinde Hatay Şube binasında düzenlenecek...

İtalyan BTicino'dan ev ve işyerlerine uygun Legrand anahtar priz serileri!

Legrand ve Legrand Grup bünyesinde yer alan ve estetiği ile göz dolduran İtalyan BTicino ev ve iş yerinize en uygun anahtar priz serilerini sizlerle buluşturuyor.

Legrand'ın iletişim portalı açıldı!

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman marka Legrand, perakendeci ve tesisatçılara özel avantajlar ve servisler sunduğu legrandyaninizda.com.tr platformunu sizlerle buluşturuyor!

İskansız eve internet bağlanır mı?

İnşaat çalışmaları biten kullanıma hazır hale getirilen binaların sıklıkla yaşadığı problemlerin başında iskan geliyor. İskan olmasan bazı abonelikler alınamıyor. Peki, iskansız eve internet bağlanır mı?

Wilo'dan Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim semineri!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi.

Yeni binalarda internet zorunlu olacak!

Yeni inşa edilen binalarda bina içi sabit internet altyapısının bulunmasına yönelik zorunluluk getirilecek. Binalarda kurulumunu zorunlu kılacak teknik şartname ve yönetmelikler hayata geçirilecek ve bu uygulama denetlenecek.

Legrand internet semineri Haberi

Legrand internet semineri

Sektörün kaynak olarak kullandığı Voltimum web sitesi tarafından düzenlenen, katılımcıların kayıt yaptırarak katıldıkları seminer, Legrand Alçak Gerilim Dağıtım ve Koruma Pazarı Ürün Sorumlusu Orhan Bilici tarafından verildi.  Bilici, katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği seminerde alçak gerilim tip test standartları hakkında genel bilgi, alçak gerilim pano formlama sınıfları, Legrand’ın  alçak gerilim tip test panoları konusundaki çözümleri ve Legrand’ın kendi yazılımı olan XLPro’ nun (tek hat şeması, pano dizaynı ve malzeme dökümü yapabilen program) kullanımı hakkında genel bilgiler verdi. Web üzerinden verilen seminerin sonunda ise Bilici, katılımcılardan gelen sorulara canlı olarak yanıt...