15 / 05 / 2024

Legue of Legends oyuncuları ormanı

Legue of Legends oyuncuları ormanı

Legue of Legends oyununun, doğanın ruhu olarak tanınan şampiyonu Maokai’nin doğa için yaptığı çağrı ile Riot Games’in 5-12 Mart tarihleri arasında TEMA Vakfı aracılığıyla gerçekleştirdiği kampanyaya binlerce League of Legends oyuncusu katıldı.

Riot Games’te işten çıkarma depremi! Kaç kişi çıkarıldı?

Dünyaca ünlü oyunların başına gelen League of Legends'in geliştiricisi olan oyun firması Riot Games’te işten çıkarma depremi yaşanıyor. Şirket, işten çıkarmaların ardından açıklama da gecikmedi.

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

The Land Of Legends'a 500 milyon TL'lik yatırım!

The Land Of Legends’ta yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin tüm etapları hayata geçirildiğinde dünyanın en büyüğü olacak.

Antalya Rixos The Land of Legends 2019'da tamamlanacak!

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Antalya'da Temmuz ayında açılıyor. Projenin tüm etapları tamamlandığında 4 milyar TL'lik yatırım olacağı öngörülüyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Disneyland’a rakip!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da kapılarını açacak ‘The Land of Legends Theme Park’ hakkında bilgi verdi. Tamince, yeni bir destinasyon yarattıklarını söyledi.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Temmuz'da açılacak!

Franco Dragone, eğlence dünyasının ihtişamını Land of Legends Theme Park ile Türkiye’ye taşıyor. The Land of Legends Theme Park, Türk turizminin başkenti Antalya’nın Belek beldesinde 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle misafirlerini bekliyor.

Legue of Legends oyuncuları TEMA Vakfı aracılığıyla 5000 fidan dikti!

Legue of Legends oyununun, doğanın ruhu olarak tanınan şampiyonu Maokai’nin doğa için yaptığı çağrı ile Riot Games’in 5-12 Mart tarihleri arasında TEMA Vakfı aracılığıyla gerçekleştirdiği kampanyaya binlerce League of Legends oyuncusu katıldı.

Başakşehir Mall Of İstanbul Konutları'nda 2+1 449 bin TL'ye!

Torunlar GYO'nun Başakşehir'de inşa ettiği Mall Of İstanbul projesinde satışlar devam ediyor...

The Two Faces of January İstanbul'da set kurdu!

The Two Faces of January (Ocak Ayının İki Yüzü) filminin seti İstanbul'a taşındı.

Torunlar GYO Mall Of İstanbul'da 1+1 354 bin TL'ye!

Başakşehir'de inşa edilen Mall Of İstanbul projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Mall Of İstanbul'da 249 bin liraya! Peşinde yüzde 6 indirim!

Başakşehir Mall Of İstanbul'da fiyatlar 249 bin liradan başlangıç gösteriyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 6 indirim imkanından yararlanabiliyor

Japonya'nın en büyük bankası"Bank Of Tokya-Mitsubishi” buyaka'da!

Japonya’nın en büyük bankası Bank Of Tokyo –Mitsubishi, Anadolu yakasının yükselen değeri Buyaka’da kiraladığı ofisiyle Türkiye pazarına giriyor...

Legue of Legends oyuncuları ormanı Haberi

Legue of Legends oyuncuları ormanı


League of Legends Oyuncularının Artık Bir Ormanı Var. 1 Hafta Süren Özel Kampanya Sonunda, LoL Oyuncuları Sayesinde 5000 Fidan Toprakla Buluştu. 


Legue of Legends oyununun, doğanın ruhu olarak tanınan şampiyonu Maokai’nin doğa için yaptığı çağrı ile Riot Games’in 5-12 Mart tarihleri arasında TEMA Vakfı aracılığıyla gerçekleştirdiği kampanyaya binlerce League of Legends oyuncusu katıldı. Belirtilen tarihler arasında oyun içerisindeki mağazada daha yeşil ve güzel bir doğa için özel olarak oluşturulan ve normalde satışta olmayan Neşeli Maokai, Lanetli Maokai, Leopar Nidalee ve Porsuk Teemo kostümleri yer aldı. Sihirdarların (oyuncular) satın aldıkları bu kostümlerden elde edilen gelir oranında bağış TEMA Vakfı’na bağışlandı. Bu bağış sonunda, League of Legends oyuncuları tarafından 5.000 fidan doğaya hediye edilmiş oldu. 


Yeşil doğanın temsilcisi Maokai, yaban avcısı Nidalee, çevik...