08 / 05 / 2024

Leisure Patricia

Leisure Patricia

Patricia Urquiola evin kalbi olan mutfaklar için tasarlama fikrini ilk duyduğunda çok heyecanlandığını belirterek, “Türkiye, Doğu ve Batı arasında bir köprü vazifesi görüyor. Özellikle İstanbul’un her bir köşesi şaşırtıcı boyutlarda ilham verici" dedi

Leisure Patricia Urquiola Serisi, Nisan ayı itibarıyla Türkiye’de tüketicilerle buluşacak!

Tüm dünyada yarattığı trendler ve sıra dışı tasarımlarla tanınan Patricia Urquiola, mutfaklar için yeni bir bakış açısıyla çok özel bir seri tasarladı. Leisure Patricia Urquiola Serisi, Nisan ayı itibarıyla Türkiye’de tüketicilerle buluşacak.

Central Leisure Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Central Leisure Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Muhammad Arshad Hassan ve Muhammad Usama ortaklığında kuruldu.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

İstanbul Havalimanı'na Özel Başarı Ödülü!

İstanbul Havalimanı,dünyada turizm sektörünün en prestijli yayınlarından Global Traveler'ın Leisure Lifestyle tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

Yağmur Proje'ye Avrupa'dan birincilik ödülü!

Yağmur Proje, European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

HEP İstanbul için Arçelik özel mutfak üretti!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin “iyi yaşam” konseptiyle hayata geçirdiği Hayatımın Evi Projesi’nin mutfaklarında Arçelik grubunun en prestijli markası Leisure Patricia Urquiola Ankastre Serisi yer alıyor.

Patricia Urquiola'nın Leisure Ankastre Serisi mutfaklara boyut kazandırdı!

Dünyaca ünlü ve lüks markaların tasarımcısı Patricia Urquiola tarafından yeni bir bakış açısıyla tasarlanan, farklı ihtiyaçları karşılayacak en geniş Leisure Ankastre Serisi mutfaklara yeni bir boyut kazandırıyor.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Good Design ödüllerini Arçelik aldı!

Beko Çamaşır Makinesi,Grundig Gardırop Tipi Buzdolabı, Leisure Fırın,Cast Ankastre Fırın,Cast Ankastre Ocak ödül alan tasarımlardan 1950 yılında başlayan Good Design Awards,yenilikçi ürün ve grafik tasarımları ödüllendiren dünya çapında bir program.

Trump Cadde'ye ikinci ödül!

Trump Cadde, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’te “Leisure” kategorisinde birinci oldu...

Trump Cadde’ye European Property Awards’dan ödül!

Trump Cadde, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’te “Leisure” kategorisinde birinci oldu.

İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü şehri!

Amerikan turizm dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü kenti oldu. Peki Travel Leisure anketinde İstanbul dünyanın kaçıncı en iyi şehri seçildi?..

İstanbul Turizmde birinciliği Japonya'ya kaptırdı!

Seyahat dergisi Travel +Leisure, okurlarının oyları ile dünyanın en iyi seyahat notlarını belirledi. Okurların kültür, sanat, yiyecek ve paranın karşılığında alınan değer gibi kriterlere göre yaptığı oylamada bu yıl ilk sırayı Japonya'nın Kyoto kenti aldı

Bodrum Leisure Resorts Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Leisure Resorts Turizm Limited Şirketi, Afterfall Limited Şirketi tarafından 4 milyon 650 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Halit Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Leisure Patricia Haberi

Leisure Patricia


Tüm dünyada yarattığı trendler ve sıra dışı tasarımlarla tanınan Patricia Urquiola, mutfaklar için yeni bir bakış açısıyla çok özel bir seri tasarladı.


Leisure Patricia Urquiola Serisi, Nisan ayı itibarıyla Türkiye’de tüketicilerle buluşacak. İstanbul’da Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen lansman etkinlikleri kapsamında Patricia Urquiola, bir konferans da verdi. Urquiola, evin kalbi olan mutfaklar için tasarlama fikrini ilk duyduğunda çok heyecanlandığını belirterek, “Türkiye, Doğu ve Batı arasında bir köprü vazifesi görüyor ve bu özelliği onu farklı kılıyor. Özellikle İstanbul’un her bir köşesi şaşırtıcı boyutlarda ilham verici” dedi. Koç Holding Dayanıklı Tüketim grubu Başkanı ve Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Arçelik’in ayrıcalıklı konumunun ve başarılarının arkasında, Ar-Ge, inovasyon, kalite, tasarım ve markanın temel faktörler olarak yer aldığını belirtti. Levent Çakıroğlu; mutfakların sadece yemeklerin hazırlandığı...