07 / 05 / 2024

Leman Esma Kasay Han

Leman Esma Kasay Han

Osmanlı’da saray doktorluğu yapan Nuri Kenan Paşa tarafından inşa ettirilen ve o dönem muayenehane olarak kullanılan Leman Esma Kasay Han 229 milyon liraya satılığa çıkarıldı. Aynı han için geçtiğimiz yıl da 120 milyon lira fiyat biçilmişti.

Pdc Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Pdc Müşavirlik Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Çakır ve Esma Aslı Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yesra İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yesra İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Esma Demezoğlu tarafından kuruldu.

Enshaa İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enshaa İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Arslan ve Esma Arslan ortaklığında kuruldu.

Tarihi Leman Esma Kasay Han 229 milyon liraya satılığa çıkarıldı

Osmanlı’da saray doktorluğu yapan Nuri Kenan Paşa tarafından inşa ettirilen ve o dönem muayenehane olarak kullanılan Leman Esma Kasay Han 229 milyon liraya satılığa çıkarıldı. Aynı han için geçtiğimiz yıl da 120 milyon lira fiyat biçilmişti.

Bereska Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bereska Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda Esma Ünlü ve Kaan Ünlü ortaklığında kuruldu.

Esast İnşaat Dekorasyon Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esast İnşaat Dekorasyon Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Esma Örücü tarafından kuruldu.

Mande Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mande Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Esma Dilara Ertürk ve Meltem Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Eurasıa Modern Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eurasıa Modern Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da Esmaıl Alzubaıtı tarafından kuruldu.

Renkce İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renkce İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Esma Parlakyıldız tarafından kuruldu.

Avrupa Birliği'nde kripto para madenciliğine yönelik yasaklar kapıda!

Avrupa Menkul Kıymetler ve Piyasalar Otoritesi (ESMA) Başkan Yardımcısı Erik Thedeen yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği'nde son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin gibi yüksek enerji tüketen kripto madenciliğinin yasaklanması gerektiğini belirtti.

Şumukh Gayrimenkul Pazarlama Turizm Kargo Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şumukh Gayrimenkul Pazarlama Turizm Kargo Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Esmaıl Alı E. Al-Harazı tarafından kuruldu.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projelerinde ev tahsisleri başladı!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde kendilerine ev tahsisi yapılan 83 yaşındaki Nafiye ile kızı Leman Yavuz, yeni evleri için yaşadığı mutluluğunu dile getirdi. 

Esma Esad'ın Londra'daki malikanesine el konulacak!

Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad ile ilgili terör eylemlerini kışkırttığı ve teşvik ettiği nedeniyle ön soruşturma başlattı. Bu kapsamda  Esad'ın Londra'daki malikanesine de el konulacak.

Leman Esma Kasay Han Haberi

Leman Esma Kasay Han

1800’lü yılların ortasında Osmanlı saray doktoru Nuri Kenan Paşa tarafından inşa ettirilen ve aynı dönemde muayenehane olarak da kullanılan Sultanahmet Meydanındaki en büyük tarihi hanlardan Leman Esma Kasay Han’ın, 229 milyon Türk Lirası’ndan satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Hanın gerek tekrar kullanıma açılması gerekse de kültürel mirasının yaşatılması amacıyla satışa çıkarılan toplamda 600 metrekarelik 6 katlı tarihi mülk, Fatih’in incilerinden Ayasofya-i Kebir Câmi-i Şerifi’ne yaklaşık 70 metre, Yerebatan Sarnıcı’na 30 metrelik mesafesiyle birlikte İstanbul’un merkezindeki konumuyla hemen yatırımcıların radarına girdi.

6 KATLI HAN TOPLAMDA 600 METREKARE

Satışa çıkarılan 6 katlı tarihi binanın her katı 93 metrekare olmak üzere toplamda 600 metrekare kapalı kullanım alanına sahip. 10 odalı ve geniş kullanım alanının yanı sıra altıncı ve yedinci katta 25 metrekarelik iki terası var.
Binanın giriş...