30 / 04 / 2024

Lena Dunham

Lena Dunham

Fenomen dizi 'Girls'ün yaratıcısı ve başrol oyuncusu Lena Dunham, Roseanne'den beri şişmanlığı paraya çevirmeyi başaran ilk oyuncu. Dunham Los Angeles'tan 2 milyon 700 bin dolara ev aldı..

Koçtaş’ta gardıroplar indirime girdi! Lena 3 Kapakli Gardırop 975 Sonomo 4.859 TL! 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta gardıroplar indirime girdi! Lena 3 Kapakli Gardırop 975 Sonomo 4.859 TL’den satışa sunuldu. İşte diğer modeller ve 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Lena Seramik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lena Seramik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Şentürk taarfından kuruldu. 

Lena Eğitim Kimya İnş. Gayrimenkul Otom. Kuyumculuk Gıda San. ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı! 

Lena Eğitim Kimya İnş. Gayrimenkul Otom. Kuyumculuk Gıda San. ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kasr-ı Lena Sancaktepe'de metrekaresi 6 bin TL'ye! Yeni proje!

Sancaktepe Metrosunun yanı başında hayata geçirilen Kasr-ı Lena Sancaktepe'de büyüklükleri 117 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen 220 konut bulunuyor..

Lena Headey İngiltere'deki evini 2 katı fiyata sattı!

Game Of Thrones'ta canlandırdığı hırslı kraliçe Cersei Lannister karakteri ile tüm dünyada tanınan Lena Headey evini sattı.

Lena Headey evini 1 milyon 945 bin dolara satışa çıkardı!

Tüm dünyada izlenme rekorları kıranı ve her bölümü merakla beklenen Taht Oyunları dizisinin oyuncularından Lena Headey, üç yıl önce satın aldığı evini satışa çıkardı.

Lazzoni Mobilya’dan evinize Lena ve Gola büyüsü!

Eğer ''Oturma odam herkesinkinden farklı olmalı'' diyenlerdenseniz size hitap eden sıra dışı tasarımlara imza Lazzoni Mobilya’nın kişiye özel tasarladığı Lena ve Gola tam size göre!

Lena Eğitim Kimya İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lena Eğitim Kimya İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mürsel Aydın, Gökmen Süzen ve Salih Soyluer ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Güngören'de kuruldu.

Lena Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lena Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi 'nde, Barış Tarı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Lena Dunham Los Angeles'ta 2 milyon 700 bin dolara ev aldı!

Fenomen dizi 'Girls'ün yaratıcısı ve başrol oyuncusu Lena Dunham, Roseanne'den beri şişmanlığı paraya çevirmeyi başaran ilk oyuncu. Dunham Los Angeles'tan 2 milyon 700 bin dolara ev aldı..

Lena Door'dan yanmaz, çizilmez kapı!

REM Ahşap'ın İstanbul bayiliği olan Lena Door, dünyada ve Türkiye'de bir ilke imza attı. Şirket, finish folyo kaplamalı rustikli iç oda kapıları üretimiyle Türkiye'de inşaat sektörüne farkı bir yenilik getirdi..

Sörfçü Lena Aylin Erdil'in villasında yangın çıktı!

Türkiye şampiyonu ve rekortmen sörfçü Lena Aylin Erdil'in Bodrum'daki villasında yangın çıktı. Villada yalnız bulunan annesi Alman vatandaşı Ellen Erdil ekipler tarafından yangından son anda kurtarıldı

Lena Evleri'nde, 4+1 daire 640 bin TL!

Ankara'nın her geçen gün prim yapan bölgesi Çayyolu'nda 40 daireden oluşan Lena Evleri'nde, 4+1 dairelerin fiyatları 640 bin TL ile 695 bin TL arasında değişiyor.

Lena Dunham Haberi

Lena Dunham

Fenomen dizi 'Girls'ün yaratıcısı ve çaşrol oyuncusu Lena Dunham, Roseanne'den beri şişmanlığı paraya çevirmeyi başaran ilk oyuncu. New York ukalalığının önde gelen temsilcilerinden Lena Dunham geçen yıl bir röportajında Los Angeles'ı yerden yere vurmuş, "Hiç sevmem" demişti. Ancak gelin görün ki şimdi de bu şehirde 2 milyon 700 bin dolar verip ev aldı. Muhtemelen sinema dünyasına girme planları yapıyor. Yoksa tükürdüğünü yalamazdı...